«Βασιλικές» τιμές από Κίνα σε Ρεάλ

«Βασιλικές» τιμές από Κίνα σε Ρεάλ

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υποδοχή αντάξια μιας «βασίλισσας» είχε η ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης στην Κίνα. Μόλις το αεροπλάνο, που μετέφερε τον… γαλαξία των αστέρων, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Κούνμινγκ, χίλιοι Κινέζοι και Κινέζες ντυμένοι με παραδοσιακές στολές έραιναν τους ακριβοπληρωμένους άσους με λουλούδια και στη συνέχεια χόρεψαν, προς τιμήν τους, παραδοσιακούς χορούς.

Ομορφες Κινέζες φόρεσαν στους ποδοσφαιριστές γιρλάντες με λουλούδια ενώ ιδιαίτερα θερμής υποδοχής έτυχε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Εκτός από τα άτομα που πήραν μέρος στη φιέστα υπήρξαν και εκατοντάδες φανατικοί θαυμαστές των Ζιντάν, Ρονάλντο, Ραούλ, Ρομπέρτο Κάρλος και Φίγκο, που έσπευσαν στο αεροδρόμιο προκειμένου να αποθεώσουν τα είδωλά τους? όμως, πίσω από τη, φαινομενικά, αυθόρμητη υποδοχή ήταν φανερά τα σημάδια του μάρκετινγκ.

Παρά το πολύωρο ταξίδι (διάρκειας 14 ωρών) οι ποδοσφαιριστές ήξεραν σε ποιο σημείο θα σταθούν, πού θα χαιρετήσουν και τι θα πουν. Οπως ήταν αναμενόμενο, κατά τη διάρκεια της άφιξης της Ρεάλ, τα μέτρα ασφάλειας ήταν δρακόντεια και οι Κινέζοι φίλαθλοι έμειναν… με το παράπονο, καθώς δεν κατάφεραν να πλησιάσουν και να θαυμάσουν από κοντά τα ινδάλματά τους.

Η Ρεάλ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Ασία, δίνοντας σειρά φιλικών αγώνων. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στην ήπειρο, οι αστέρες θα επιτηρούνται διακριτικά από ειδικό μηχανισμό ασφαλείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή