Πρώτες «γέφυρες» Ολυμπιακού – Χούτου

Πρώτες «γέφυρες» Ολυμπιακού – Χούτου

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καθώς τα περιθώρια στενεύουν για την ανεύρεση ικανού επιθετικού, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να βρει τρόπο, για να… βάλει νερό στο κρασί του, στην υπόθεση Λάμπρου Χούτου.

Ομως κι αν ακόμη, βρεθεί κάποιος παίκτης από το εξωτερικό με «όνομα», αλλά και φτηνός,ο Προτάσοφ δεν θέλει, από ένα… πείσμα να χάσει τον «Ιταλό». Κάτι που είπε και στον Σωκράτη Κόκκαλη.

Σ’ αυτό βοηθάει και ο Χούτος, που με τον ζήλο που δείχνει στην προετοιμασία και την αγωνιστική του συμπεριφορά φαίνεται ότι έχει καταλάβει πως ήταν λάθος η χρονική στιγμή που θέλησε να διεκδικήσει τα χρήματά του.

Αλλο ένα θετικό στην αποκατάσταση των σχέσεων μεταξύ παίκτη – διοίκησης, είναι το ότι ο ποδοσφαιριστής δείχνει να έχει αποσπαστεί από την επιρροή του πατέρα του, που είχε και τον ρόλο του μάνατζερ.

Σε συζητήσεις με τους συμπαίκτες του στην Αυστρία, πολλές φορές είπε ότι θα μπορούσαν όλα αυτά να είχαν αποφευχθεί, αν ο πατέρας του δεν ήταν τόσο πιεστικός στο να του επιβάλλει τις απόψεις του και στο πώς να ενεργεί για να διασφαλίζει τα συμφέροντά του.

Επιρροή που και παλαιότερα είχε αρνητικά αποτελέσματα, όπως στην περίπτωση που ο πατήρ Χούτος προσπάθησε να συγκρίνει τον γιο του με τον Αλεξανδρή, μ’ εκείνο το αξέχαστο, «παίζει το ποδήλατο και όχι η porche».

Την αλλαγή αυτή την έχουν μάθει τα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ και προσπαθούν να πείσουν τον Σωκράτη Κόκκαλη, ότι η καλύτερη μεταγραφή με τις παρούσες συνθήκες είναι αυτή του… Λάμπρου Χούτου και να του δώσει άλλη μία ευκαιρία.

Κι αυτό δεν απέχει διόλου από την πραγματικότητα. Μπορεί ο Χούτος να μην είναι Φιγκερόα ή Νάνι, είναι όμως σίγουρα καλύτερος από κάποιον που θα έρθει με… τυμπανοκρουσίες, μόνο και μόνο για να περάσει το «εγώ» του προέδρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή