ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΤΙΒΟΣ: H Δ. Εμμανουήλ (επί κοντώ) και η Ξένια Καζιμίροβα (2.000 μ. στιπλ) προκρίθηκαν στους τελικούς, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων, που διεξάγεται στο Τάμπερε (Φινλανδία). H Εμμανουήλ υπερέβη τα 3,85 μ. (δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει ψηλότερα) και σήμερα θα διεκδικήσει μετάλλιο. H Καζιμίροβα πρώτευσε στη σειρά της με 6.38.80. O τελικός θα διεξαχθεί αύριο. Εκτός τελικού των 800 μ. έμεινε η Ελ. Φιλάνδρα. Κατετάγη 13η στις 24, με 2.09.56.

ΠΑΟ: O τερματοφύλακας Στέφανος Κοτσώλης γυρίζει στην Αθήνα για να συζητήσει την παραχώρησή του, ως δανεικός ή με μεταγραφή, σε κάποια από τις δύο αγγλικές ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Τον Σέρβο πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ Γκόραν Μιλισάβλιεβιτς απέκτησε χθες, για έναν χρόνο, ο Ολυμπιακός. O Μακεδονικός πήρε τον Παναγιώτη Καυκή, τον 21χρονο (1,95 μ.) πόιντ γκαρντ του Ηλυσιακού.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Οι εκκρεμότητες που προκλήθηκαν από τον υποβιβασμό ομάδων από την B΄ και την Γ΄ εθνική, οδήγησαν στην αναβολή της κλήρωσης των πρωταθλημάτων αυτών. Ετσι, τη Δευτέρα θα γίνει μόνο η κλήρωση για την A΄ εθνική.

ΜΙΣΤΡΑΛ: Αγκαλιά με το μετάλλιο βρίσκεται στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νεότητας (Μαδέιρα, Πορτογαλίας) ο Βύρων Κοκκαλάνης. Μετά τις 11 ιστιοδρομίες και την προτελευταία ημέρα, ήταν 2ος, ισόβαθμος με τον 1ο, σχετικά μακριά από τον 4ο και πολύ μακριά από τον 5ο.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Στην 5η θέση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 470 νέων (Γενεύη) βρίσκονται οι Ντιτσιόπουλος – Κάγιαλης (89 σκάφη). Στην 6η θέση έπεσαν οι Βάσιλας – Μιτάκης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα των 420 (Αγγλία). Στις γυναίκες οι Γιαννοπούλου – Καφετζιδάκη είναι 30ές.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Δυνατές μονομαχίες αναμένεται να γίνουν σήμερα στο τελευταίο τουρνουά του πανελληνίου πρωταθλήματος (Ηράκλειο Κρήτης), από το οποίο θ’ αναδειχθούν οι πρωταθλητές. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους ημιτελικούς (11.00 και 12.00), τους μικρούς τελικούς (19.00 οι άνδρες και 20.00 οι γυναίκες) και τους τελικούς (21.00 A και 22.00 Γ).

ΤΕΝΙΣ: Μετάλλιο «κυνηγάει» ο Κατσιγιαννάκης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 18 ετών. Απέκλεισε τον Γερμανό Βέμπερ (6-3, 6-3) και προκρίθηκε στους προημιτελικούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή