ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Παγκόσμιο πρωτάθλημα (Βαρκελώνη, τελευταία ημέρα): Σήμερα αγωνίζονται στα 400 μ. μικτής ο Γιάννης Κοκκώδης και ο Γιάννης Δρυμωνάκος. Στόχος του Κοκκώδη, που πέρυσι είχε αναδειχθεί 4ος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, είναι τουλάχιστον η κατάρριψη του πανελληνίου ρεκόρ και ει δυνατόν, η πρόκριση στον τελικό. O Δρυμωνάκος θα επιδιώξει να βελτιώσει την ατομική του επίδοση. Οι τελικοί της ημέρας είναι: 50 ύπτιο A, 50 πρόσθιο Γ, 1.500 ελεύθερο A, 50 ελευθ. Γ, 400 μικτής A, Γ, 4X100 μικτής Α.

ΣΤΙΒΟΣ: Στο Τάμπερε ολοκληρώνεται σήμερα το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων, με τη συμμετοχή αρκετών Ελλήνων. Το διεθνές μίτινγκ «Τοφάλεια» διεξάγεται το απόγευμα στην Πάτρα με την αγωνιστική παρουσία πολλών Ελλήνων πρωταθλητών και αξιόλογων ξένων.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Αρχίζει αύριο στο Σπλιτ το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των Λέιζερ, στο οποίο η χώρα μας θα πάρει μέρος με τρεις άνδρες και ισάριθμους νέους.

ΜΠΙΤΣ ΣΟΚΕΡ: Στην Πάρο διεξάγονται σήμερα οι ημιτελικοί και ο τελικός του 6ου τουρνουά του πανελληνίου πρωταθλήματος. H διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με τον καθιερωμένο αγώνα επίδειξης μεταξύ του νικητή του τουρνουά και της εθνικής Ελλάδος (Σαραβάκος, Βαμβακούλας, Καραταΐδης, Γεωργαμλής, Καλιτζάκης κ.λπ.).

ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ: Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, το οποίο συνεχίζεται στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας, παίρνουν μέρος οι αθλητές μας (Βέλκος, Πάτης, Χαραλαμπίδης, Τσαρτσίδης, Γεωργαλή και Μαυροματίδου).

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Εθνών (-23 ετών), που ολοκληρώνεται σήμερα στο Βελιγράδι, παίρνουν μέρος τέσσερα ελληνικά πληρώματα.

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΣΚΙ: Με τους τελικούς στο άλμα και στο σλάλομ ολοκληρώνονται στη λίμνη Στράτου (Αγρίνιο) τα πανελλήνια πρωταθλήματα εφήβων, νεανίδων, παίδων και κορασίδων.

ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: Αύριο θ’ αρχίσει, στην Περαία (Θεσσαλονίκη), ο 3ος διεθνής ιστιοπλοϊκός Μαραθώνιος για ανθρώπους με αναπηρίες.

ΠΑΛΗ: Οι A. Μανουηλίδης (60 κ.), Λ. Δημητράκης (66 κ.), E. Παπαγερίδης (74), B. Κολλάρος (84), Στ. Σεβαστιάδης (96) και Θ. Ποζίδης (120) αγωνίζονται στο τουρνουά εφήβων της ελληνορωμαϊκής του Πιτέστι (Ρουμανία).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή