Επιμένει η Τσέλσι για τον Βερόν

Επιμένει η Τσέλσι για τον Βερόν

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ομάδα – μοντέλο φιλοδοξεί να κάνει την Τσέλσι ο πρόεδρός της Ρομάν Αμπράμοβιτς. Παρά την αρχική άρνηση, ο Ρώσος επιχειρηματίας σκοπεύει να καταθέσει νέα πρόταση για την απόκτηση του Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, ο Αργεντινός μέσος έχει αλλάξει γνώμη και σε περίπτωση που ο Ρομάν Αμπράμοβιτς εξασφαλίσει την έγκριση από τη διοίκηση της Μάντσεστερ, είναι αποφασισμένος να ετοιμάσει τις… βαλίτσες του για το Στάμφορντ Μπριτζ. O Αμπράμοβιτς πρόσφερε 18.000.000 λίρες, αλλά ο 28χρονος άσος είχε αρνηθεί. Σε αντίθεση με τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Λουίς Φίγκο δεν ευχαριστήθηκε από τον ερχομό του Ντέιβιντ Μπέκαμ στη «Βασίλισσα», καθώς ενδέχεται να μείνει εκτός εντεκάδας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις, αλλά «επίσημα» δεν υφίσταται τέτοιο θέμα. «Δεν υπάρχει αντιπαλότητα. Ανήκουμε στην ίδια ομάδα κι έχουμε τους ίδιους στόχους. Πιστεύω ότι όλοι μας βοηθάμε όσο περισσότερο γίνεται τον Μπέκαμ, να αισθανθεί άνετα στη νέα του ομάδα και στη νέα ζωή που ξεκίνησε», δήλωσε ο Φίγκο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή