«Καραϊσκάκη» οι γυναίκες

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα… καλά του θα φορέσει το ιστορικό γήπεδο «Καραϊσκάκη» στις 26 Αυγούστου 2004. Οι FIFA και η ΔΟΕ έδωσαν την έγκριση, ύστερα από τις διαβεβαιώσεις που πήραν από τα στελέχη του «Αθήνα 2004» ότι το στάδιο θα είναι έτοιμο τον Ιούνιο του 2004 κι έτσι εκεί θα διεξαχθούν ο μικρός (18.00) και ο μεγάλος τελικός των γυναικών (21.00) του ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου.

Η αρμόδια επιτροπή της FIFA οριστικοποίησε τόσο τον χώρο όσο και την ώρα διεξαγωγής και της αντίστοιχης διοργάνωσης των ανδρών. O μικρός τελικός των ανδρών θα διεξαχθεί στο Καυταντζόγλειο της Θεσσαλονίκης και ο τελικός στο Ολυμπιακό Στάδιο (28/8) στις 10.00, καθώς η ζέστη που θα επικρατεί τον Αύγουστο ήταν η αιτία για να γίνει ο τελικός τόσο νωρίς. Στα τουρνουά ποδοσφαίρου επιτρέπεται στους θεατές των προκριματικών να παρακολουθήσουν δύο αγώνες με ένα εισιτήριο.

Β Στο ολυμπιακό τουρνουά σόφτμπολ θα πάρουν μέρος οκτώ ομάδες (Ελλάς, Καναδάς, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ταϊβάν, Κίνα, Αυστραλία και Ιταλία).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή