Και φτηνή λύση ο Λόλις για AEK

Και φτηνή λύση ο Λόλις για AEK

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κοντός για τη θέση του, αλλά πολύ φθηνός για την κλάση του είναι ο Κουάντρε Λόλις και ο Φώτης Κατσικάρης δεν είχε δισταγμούς για να τον επιλέξει. O 30χρονος (ύψους 2 μ.) πάουερ φόργουορντ είναι παίκτης της AEK, έχοντας καλά διαπιστευτήρια από τις προηγούμενες ομάδες του (Σουνέρ, Ογιάκ Ρενό, Γκαλατασαράι, Ούλκερ, Αλμπα) και αρκετά μικρό κασέ (μόλις 170 χιλ. δολ. ετησίως). O Λόλις διακρίνεται για την έφεση στο σκοράρισμα και τα ριμπάουντ. Επόμενος στόχος της AEK είναι ο Χόρας Τζένκινς, ενώ σε καλό δρόμο είναι οι επαφές με τον Καράγκουτη.

– «Σύνδρομο υπερκαταπόνησης» έπαθε ο Σχορτσιανίτης και το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσει λίγο τους ρυθμούς του στο διάστημα της προετοιμασίας του με την εθνική ανδρών. Το πρόβλημα οφείλεται στην κούραση από την υπερπροσπάθειά του να προλάβει τα καμπ του NBA και τις υποχρεώσεις του με την εθνική εφήβων. O Κόμματος ξεκίνησε πάλι προπονήσεις (έπαθε ελαφρύ διάστρεμμα), ο Πελεκάνος παραμένει εκτός προγράμματος λόγω ενοχλήσεων στον αγκώνα, ενώ ο Γιάννης Ιωαννίδης περιμένει στο Μέτσοβο από ώρα σε ώρα τον Τσακαλίδη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή