Στην προπόνηση ο Αμπονσά

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περασμένα… ξεχασμένα. O Κόφι Αμπονσά άρχισε χθες προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ και σήμερα αναμένεται να συναντηθεί με τον Γιάννη Γούμενο για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο. O Αγγελος Αναστασιάδης συναντήθηκε με τον Γκανέζο συζήτησαν το παρελθόν και αποφάσισαν να το τοποθετήσουν στο… χρονοντούλαπο.

Η παρουσία του Αμπονσά στον «Δικέφαλο» θα λύσει κάποια από τα προβλήματα του Αναστασιάδη και ιδιαίτερα αυτά στην άμυνα. Σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές, ο Λυμπερόπουλος αποτελεί διακαή πόθο των «ασπρόμαυρων», αλλά προς το παρόν ενδέχεται να αποκτηθούν οι Λάμπρος Βαγγέλης και ο Νιγηριανός, Αμαφούλε.

Β Ησυχία δεν φαίνεται να βρίσκει η ομάδα του Αρη. Οι ιθύνοντες αναζητούν 300.000 ευρώ, προκειμένου να διεκπεραιωθούν διάφορες υποχρεώσεις. Στο μεταξύ, δεν φαίνεται να έχει αίσιο τέλος η μεταγραφή του Μάριου Αγαθοκλέους, καθώς ο Κύπριος επιθετικός έχει πολλές απαιτήσεις. Υπάρχει, επίσης και η απόφαση της FIFA για τον Ιρανίλντο και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο Θοδωρής Γκίτκος υπέστη θλάση στον δικέφαλο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου 3-4 εβδομάδες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή