Βαζέχα: Εναν τίτλο και αντίο

Βαζέχα: Εναν τίτλο και αντίο

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολύ μικρό παράθυρο για μια κίνηση της τελευταίας στιγμής έμεινε ανοιχτό μετά τη χθεσινή συνάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον Βέλιμιρ Ζάετς. Ηταν περισσότερο μια ενημέρωση για το πώς κύλησε η προετοιμασία στην Αυστρία, παρά συντονισμός ενεργειών για την… έκπληξη, τώρα που κλείνει η πόρτα της μεταγραφικής περιόδου. O Κροάτης θεωρεί ότι η ομάδα είναι πλήρης και ψάχνει μόνο για κάποια εξαιρετική ευκαιρία, άποψη με την οποία συμφωνεί και ο Ιτζάκ Σουμ, ο οποίος, πάντως, δεν θα έλεγε «όχι» στον Τζιοβάνι Ρόσο. Το θέμα αυτό δεν έχει προχωρήσει, κυρίως επειδή δεν βρίσκεται ομάδα για να καλύψει το συμβόλαιο του Βλάοβιτς, ώστε να αδειάσει μια θέση ξένου.

– «Είναι νωρίς για συμπεράσματα. Περισσότερα θα μπορούμε να πούμε μετά τα επόμενα φιλικά. Προσωπικά πιστεύω ότι θα πάμε καλά. H ομάδα διαθέτει τους παίκτες για να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο», δήλωσε στην EPA ΣΠΟΡ ο Κριστόφ Βαζέχα, ζητώντας έναν τίτλο για να κλείσει την καριέρα του!

– Με τη Νότιγχαμ συζητεί ο Κοτσώλης την περίπτωση δανεισμού του. Ενδιαφέρον έχουν δείξει κι άλλες αγγλικές ομάδες.

– Διήμερο ρεπό μέχρι αύριο πήραν οι «πράσινοι», μετά την επιστροφή τους από την Αυστρία. Την Παρασκευή παίζουν στο Βέλγιο με την Γκενκ και την Τρίτη στη Λεωφόρο με τη Βίλεμ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή