Τζόρτζεβιτς: Ενας άλλος Ολυμπιακός

Τζόρτζεβιτς: Ενας άλλος Ολυμπιακός

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τελευταίο που μετράει σ’ ένα φιλικό αγώνα και μάλιστα σε περίοδο προετοιμασίας, είναι το αποτέλεσμα. Εκείνο που έχει όμως σημασία είναι τα συμπεράσματα που βγάζει ο προπονητής από την εμφάνιση της ομάδας. Και στην περίπτωση της ήττας του Ολυμπιακού από την τουρκική Ρίζεσπορ, ο Ολεγκ Προτάσοφ φάνηκε προβληματισμένος. H ομάδα του έκανε ελάχιστες ευκαιρίες, ενώ η άμυνα έδειξε ότι εξακολουθεί να πάσχει.

Μπορεί να απέδωσε την άσχημη απόδοση στην κούραση από τις συνεχείς δυνατές προπονήσεις, αλλά στην ομιλία του στους παίκτες ήταν αρκετά αυστηρός και τους συνέστησε να είναι πάντα σε εγρήγορση.

Ο Τζόρτζεβιτς

Από την εμφάνιση και την ήττα δεν έδειξε να ανησυχεί και ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, που μίλησε στην EPA Σπορ. «Φυσικό είναι μία ήττα να φέρει στενοχώρια. Ομως ξέρουμε σε τι στάδιο βρισκόμαστε και δεν πρέπει ν’ ανησυχούμε», είπε ο αρχηγός των πρωταθλητών. Αναφερόμενος στους νέους του συμπαίκτες τόνισε: «Οι περισσότεροι ήρθαν από μεγάλες ομάδες και δεν θα χρειαστούν πολύ χρόνο για να προσαρμοστούν. Με τις πολλές αλλαγές που έγιναν, θ’ αλλάξει η εικόνα της ομάδας», κατέληξε.

– Την πρώτη γεύση από τον Μάρτσιν Κούζμπα θα πάρει ο Ολεγκ Προτάσοφ, που θα δώσει κάποια ώρα συμμετοχής στον Πολωνό, ο οποίος έχασε μεγάλο μέρος την προετοιμασίας, λόγω της αρθροσκόπησης στην οποία είχε υποβληθεί πριν από τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Οι πρωταθλητές αντιμετωπίζουν στις 19.30 ώρα Ελλάδας τη ρουμανική Πλοέστι και ο Ουκρανός τεχνικός, του οποίου ο Πολωνός ήταν επιλογή του, θέλει να διαπιστώσει την κατάστασή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή