Τελικά όλοι βγήκαν… νικητές

Τελικά όλοι βγήκαν… νικητές

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φοιτητικές… εκλογές θύμιζε η ψηφοφορία των μελών της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΑΕ και με τη λογική των δύο παρατάξεων στην ερμηνεία των αποτελεσμάτων, υπήρξαν μόνο νικητές και κανένας ηττημένος! Σύμφωνα με τη μαθηματική ερμηνεία, ο νυν πρόεδρος Θανάσης Κανελλόπουλος (υποστηρίζεται από τον Ολυμπιακό) βγήκε ενισχυμένος, αφού στον διοικητικό απολογισμό, 20 ΠΑΕ ψήφισαν υπέρ της διοίκησής του, 10 κατά και 3 έριξαν «λευκή» ψήφο, ενώ στον οικονομικό απολογισμό 21 ΠΑΕ τάχθηκαν υπέρ, 10 κατά και 2 ψήφισαν «λευκό». «Μέσα από τη Γενική Συνέλευση πέρασε ένα μήνυμα: Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πρέπει να θέσει νέους ορίζοντες και να ανταποκριθεί στις αναζητήσεις της κοινωνίας. Ολες οι δυνάμεις του επαγγελματικού ποδοσφαίρου κατάλαβαν ότι χρειάζεται ενωτική πορεία για να λύσουμε τα προβλήματα του χώρου», ήταν η δήλωση του κ. Κανελλόπουλου.

Αντίθετη ήταν η άποψη της αντιπολίτευσης. «H πτώση του κ. Κανελλόπουλου είναι θέμα χρόνου, γιατί η διοίκησή του έχει περιέλθει σε αδιέξοδο στο ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων», ήταν η εκτίμηση του κ. B. Μητρόπουλου, ο οποίος άφησε σαφέστατους υπαινιγμούς για το πώς διαμορφώθηκαν οι ισορροπίες στην ΕΠΑΕ, με ψήφους ΠΑΕ που έχουν υποβιβασθεί και ψήφισαν παρανόμως ή με υπουργικές παρεμβάσεις στο έργο της EEA. «Να μας πει, για παράδειγμα, η επιτροπή πώς παίρνει πιστοποιητικό η Παναχαϊκή που χρωστάει τρία δισ. δρχ.».

– Προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατέθεσε ο Ολυμπιακός Βόλου και ζητεί να ακυρωθεί η απόφαση της EEA με την οποία δεν του χορηγείται πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της B΄ Εθνικής. Την κίνηση αυτή «σιγοντάρει» και η διοίκηση της ΕΠΑΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή