KAI… ΑΛΛΑ

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Ποδόσφαιρο: 19.00: Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων: Γερμανία – Αγγλία, 21.45: Ιντερ – Στουτγάρδη.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Οι Ντιτσιόπουλος – Κάγιαλης ανέβηκαν στην 3η θέση του βάθρου, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων (4οι στη γενική) στη Γενεύη. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 420 (Αγγλία), οι Βάσιλας – Μιτάκης, παρά την αρχική καλή εμφάνιση, ήρθαν 6οι. Στις γυναίκες, οι Γιαννοπούλου – Καφετζιδάκη περιορίστηκαν στην 30ή θέση. Στο αντίστοιχη διοργάνωση Ινγκλινγκ (Γερμανία), οι Γιακουμίδου – Μαντζαράκη – Δημητρακοπούλου ήταν 18ες.

ΜΙΣΤΡΑΛ: Τα χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Βύρων Κοκκαλάνης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νεότητας στην ιστιοπλοΐα (Μαδέρα).

ΠΑΛΗ: Σε τουρνουά εφήβων στη Ρουμανία ο Ποζίδης (129 κ.) ήρθε 2ος, ο Σεβαστιάδης (96) 3ος, οι Κολλάρος (84), Μανουηλίδης (60) 4οι και ο Παπαγερίδης (74) 5ος.

ΤΕΝΙΣ: Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Ζαχαρίας Κατσιγιαννάκης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα -18 ετών. H παρτενέρ της στο διπλό, Ρίτα Γκράντε, θα είναι η πρώτη αντίπαλος της Δανιηλίδου στο τουρνουά του Σαν Ντιέγκο.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Οι Καραντάσιου – Σφυρή και οι Ξενάκης – Κνάπεκ κατέκτησαν του τίτλους των πρωταθλητών Ελλάδος, σε τουρνουά που διοργανώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. O Μάνος Ξενάκης, μάλιστα, φέρεται αποφασισμένος στο μέλλον να εγκαταλείψει τη σάλα και να ασχοληθεί αποκλειστικά με το άθλημα της παραλίας.

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ: Με επτά αθλητές και αθλήτριες θα πάρει μέρος η χώρα μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καταδύσεων (Εδιμβούργο, 31/7 – 3/8). Στην αντίστοιχη διοργάνωση κολύμβησης (Γλασκώβη, 31/7 – 3/8) θα αγωνιστούν 16 κολυμβητές και κολυμβήτριες.

ΠΟΛΟ: H εθνική νέων (Θ. Γαβαλάς N. Κόχειλας, Γ. Κόχειλας Ντόσκας, Κανδιόγλου, Γ. Γαβαλάς, Κατσουλάκης, Κωνσταντουδάκης, X. Αφρουδάκης και M. Αλιχανίδης) θα πάρει μέρος σε τουρνουά προετοιμασίας στην Κατάνια, προκειμένου να είναι έτοιμη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα (Νάπολη, 9-17/8).

ΑΠΩΛΕΙΑ: O 28χρονος επιθετικός Αούντριους Σλέκις, της FBK Κάουνας, έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητικό δυστύχημα, που έγινε προχθές κοντά στη λιθουανική πρωτεύουσα, όταν το όχημα που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε τσιμεντένια κολόνα. O Σλέκις είχε αναδειχθεί πέρυσι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της χώρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή