Και ο Τσακαλίδης στην προετοιμασία

Και ο Τσακαλίδης στην προετοιμασία

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Ιάκωβος Τσακαλίδης διέψευσε τους άπιστους… Θωμάδες κι εμφανίστηκε στην ώρα του στο ραντεβού του με τον Γιάννη Ιωαννίδη. O σέντερ των Φοίνιξ Σανς τίμησε το λόγο του και με το που τελείωσε το σάμερ λιγκ του Σολτ Λέικ Σίτι, ήλθε στην Ελλάδα για να ξεκινήσει προετοιμασία με την εθνική μας ομάδα εν όψει του Ευρωμπάσκετ της Σουηδίας. O πανύψηλος σέντερ έφθασε το βράδυ στο Μέτσοβο και μόλις ξεκουραστεί από το πολύωρο ταξίδι, θα ξεκινήσει προπονήσεις. Σχορτσιανίτης (υπερκόπωση) και Πελεκάνος (τραυματίας) ήταν οι μόνοι που δεν ακολούθησαν το χθεσινό πρόγραμμα.

– Ούτε μία προπόνηση δεν πρόλαβε να κάνει ο Ηλίας Ζούρος με τον Πανιώνιο κι έσπευσε να παραιτηθεί! H διαμάχη που έχει ξεσπάσει στην KAE με αφορμή την απόλυση του Καλαφατάκη και την πρόσληψη του ιδίου, έφερε σε δύσκολη θέση τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού και της Νήαρ Ηστ, ο οποίος αποφάσισε να θέσει την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης. Στην επιστολή του, ο κ. Ζούρος τονίζει ότι άφησε μια σίγουρη δουλειά για να πάει στον Πανιώνιο τον οποίο έχει υπηρετήσει για 17 χρόνια ως παίκτης ή προπονητής, παρότι λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων, η ομάδα δεν είχε ούτε ένα συμβόλαιο παίκτη εξασφαλισμένο. Για να μη χρησιμοποιείται το όνομά του σε αυτήν την «εμφύλια» διαμάχη και για να διευκολύνει τις εξελίξεις, έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης.

– O Βαγγέλης Σκλάβος υπέγραψε χθες μονοετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ο οποίος ενέταξε στο δυναμικό του και τον Κώστα Χαρίση. Πρόκειται για 24χρονο σέντερ (2.11 μ.), απόφοιτο του UCS, ο οποίος είχε κάνει την πρώτη εμφάνισή του στην Ελλάδα στην εθνική ομάδα των ανδρών στο φιλικό με την αντίστοιχη των ελπίδων που είχε γίνει τον Ιούνιο του 2002 στα Γιάννενα.

– Αρνείται η Χέμοφαρμ να αφήσει τον Ντάρκο Μίλισιτς, Νο2 στα φετινά ντραφτ, να πάει στο NBA αν δεν πάρει πολλά… τσουβάλια δολάρια. H γιουγκοσλαβική ομάδα κατέθεσε στις ΗΠΑ αγωγή κατά του μάνατζερ του παίκτη και ζητεί 13,5 εκατ. δολ. αποζημίωση για διαφυγόντα κέρδη!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή