Μάντσεστερ περιμένει ο Στέλιος

Μάντσεστερ περιμένει ο Στέλιος

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που θα πατήσει το γρασίδι του «Ολντ Τράφορντ» προκειμένου να αντιμετωπίσει με την Μπόλτον τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ονειρεύεται ο Στέλιος Γιαννακόπουλος. O πρώην παίκτης του Ολυμπιακού σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα του αγγλικού συλλόγου δήλωσε ότι κάνει μια καινούργια αρχή στην καριέρα του και ότι το αγγλικό στυλ παιχνιδιού τού ταιριάζει πολύ. «Ηταν πολύ δύσκολο να αφήσω τον Ολυμπιακό, γιατί αγωνίστηκα σ’ αυτήν την ομάδα επί επτά χρόνια, όπου κατακτήσαμε ισάριθμα πρωταθλήματα. Είναι μια καλή ευκαιρία για μένα να αγωνιστώ στο αγγλικό πρωτάθλημα, το οποίο θεωρώ ένα από τα καλύτερα του κόσμου. Το αγγλικό στυλ παιχνιδιού δεν έχει πολλές διαφορές από το ελληνικό», δήλωσε ο Ελληνας διεθνής μεσοεπιθετικός.

Οργή για Ρομάν»

Στη… μαύρη λίστα των Ρώσων μπήκε ο συμπατριώτης τους, Ρομάν Αμπράμοβιτς, ύστερα από την ανάμειξή του στα διοικητικά της Τσέλσι. O μεγαλοεπιχειρηματίας προτίμησε να επενδύσει στην Αγγλία αντί σε κάποιο σύλλογο της γενέτειράς του και τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με την οργή των Ρώσων. «Περιφρόνησε τη Ρωσία, αγοράζοντας την Τσέλσι έναντι μεγάλου οικονομικού τιμήματος και εγκατέλειψε τους ρωσικούς συλλόγους», δήλωσε ο δήμαρχος της Μόσχας, Γιούρι Λούζκοφ. O Αμπράμοβιτς, εκτός των 100.000.000 δολαρίων που διέθεσε για την αγορά μετοχών της Τσέλσι, έχει, ήδη, ξοδέψει 60.000.000 δολάρια για μεταγραφές ποδοσφαιριστών και έπονται και άλλες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή