ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ: O σουηδικής καταγωγής Ντεμπά Νιρέν, που ήταν ένας από τους στόχους του Ολυμπιακού, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Λέφσκι Σόφιας, έναντι 300.000 ευρώ ετησίως.

ΞΑΝΘΗ: Την απόκτηση του Χρήστου Καγκιούζη ανακοίνωσε η ακριτική ομάδα. H Ξάνθη κάνει προετοιμασία στην Ιταλία και σήμερα θα πάρει μέρος σε τουρνουά, που διοργανώνει η Κίεβο Βερόνα.

ΜΠΑΡΑΖ: H ΕΠΟ ζήτησε από τις 5 ομάδες (Ποντιακός N. Σάντας, Χαλκίδα, Πιερικός, Ατσαλένιος, ΠΑΣ Αβέρωφ) που ηττήθηκαν στα μπαράζ ανόδου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος να γνωστοποιήσουν μέχρι αύριο αν επιθυμούν να πάρουν μέρος στους αγώνες κατάταξης για 3 θέσεις στη Γ΄ Εθνική, μετά τον αναμενόμενο υποβιβασμό του Ολυμπιακού B., του Αθηναϊκού και του Παναιγιαλείου. Επειδή υπάρχει περίπτωση αρνητικών απαντήσεων, ίσως οι τρεις θέσεις καλυφθούν χωρίς μπαράζ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ: Ικανοποιημένος από την εξέλιξη της κατασκευής των ολυμπιακών εγκαταστάσεων χόκεϊ στο Ελληνικό δήλωσε ότι είναι ο γενικός διευθυντής της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χόκεϊ, Χανς Μπέρτελς.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: H 55η θέση του Βασίλη Γαλάνη ήταν η καλύτερη για την ελληνική ομάδα, στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης, στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας που διεξάγεται στη Γαλλία. O Χρήστος Βολικάκης κατετάγη 64ος και ο Βαγγέλης Πολίτης 67ος.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Στο τέλος του φτάνει ο 3ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Μαραθώνιος για αθλητές με αναπηρία. Απόψε στις 8, τα πέντε σκάφη Τορνέιντο αναμένεται να αφιχθούν στη Σκάλα της Περαίας. Χθες τα πληρώματα, που αποτελούνται από έναν ανάπηρο κι έναν αρτιμελή ιστιοπλόο, ξεκίνησαν από το Πόρτο Καρράς με προορισμό τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής. Στην ιστιοδρομία δεν πήρε μέρος ο τυφλός ιστιοπλόος Μπάμπης Τοκατλίδης, που ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι.

ΑΝΡΙ: O Γάλλος σούπερ σταρ της Αρσεναλ μετά τον γάμο του με την Αγγλίδα καλλονή Νικόλ Μέρι, δήλωσε πως η έγγαμη ζωή τον ηρέμησε και ότι οι φίλοι της ομάδας θα δουν έναν άλλο άνθρωπο μέσα στο γήπεδο!

Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Μέχρι το 2005 θα παραμείνει στο τιμόνι της εθνικής ομάδας ο Σάμι Μακιλρόι.

ΡΩΣΙΑ: Το μεγαλύτερο ποσό που έχει δαπανηθεί ποτέ στη χώρα για μεταγραφή ποδοσφαιριστή έδωσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Απέκτησε τον επιθετικό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ιβιτσα Ολιτς, αντί 5 εκατ. ευρώ!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή