Δοκιμάζονται τα πεντάλ μας

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις Ελληνες θα κάνουν πετάλι σήμερα, στην Στουτκγάρδη (Γερμανία), στην πρεμιέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος πίστας. O Γιάννης Ταμουρίδης θα αγωνισθεί στον προκριματικό του ατομικού πουρσουίτ, ο Θανάσης Μαντζουράνης θα τρέξει στον τελικό του ενός χιλιομέτρου και ο Βασίλης Αναστόπουλος στον τελικό του σκράτς 15 χιλιομέτρων.

«Είχαμε πολλά προβλήματα, ειδικά στην αντοχή. Ομως δεν παύουμε να είμαστε αισιόδοξοι. Ηρθαμε με στόχο να κάνουμε πανελλήνια ρεκόρ. Ελπίζουμε ότι ο Ταμουρίδης δεν θα νιώσει ενοχλήσεις, ώστε να διακριθεί στο αγώνισμα των πόντων. Το ότι στη Στουτγκάρδη βρίσκονται τα μεγαλύτερα ονόματα της ποδηλασίας, αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τους Ελληνες, που πιστεύω πως είναι σε θέση να αποδείξουν, πως μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε δυσκολία. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, όμως έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά», δήλωσε στο ΑΠΕ, ο εθνικός προπονητής Γιώργος Λεβεντάκης. H Ελλάς θα μετάσχει σε επτά από τα οκτώ Ολυμπιακά αγωνίσματα της κατηγορίας των ανδρών.

Β Με τον αγώνα Criterium, συνεχίζεται σήμερα, στο Παρίσι, το Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας. Θα πάρουν μέρος 96 αθλητές από 44 χώρες. Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν οι Χρ. Βολικάκης, Βασ. Γαλάνης και Ευαγγ. Πολίτης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή