ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καρβέλια για νίκη επί της Ρεάλ

Ξέρει από… καλό ψωμί, αλλά και από μάρκετινγκ ο Κινέζος ιδιοκτήτης αρτοποιείων, Τζόνι Τανγκ, ο οποίος βρήκε τρόπο να διαφημίσει δωρεάν την εταιρεία του σε όλο τον κόσμο, δηλώνοντας ότι προσφέρει 64.184 δολάρια ως πριμ στους παίκτες της Εθνικής Χονγκ Κονγκ για να πετύχουν το… ακατόρθωτο. Να νικήσουν, δηλαδή, τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο φιλικό της 8ης Αυγούστου. O Τζόνι Τάνγκ για να δώσει επιπλέον κίνητρα στους συμπατριώτες του ανακοίνωσε ότι σε περίπτωση ισοπαλίας θα τους πληρώσει το μισό πριμ, ενώ για κάθε γκολ, που θα σημειώσουν, θα εισπράξουν 12.837 δολάρια.

Και ενώ οι Κινέζοι προσπαθούν να βρουν τρόπους για διαφήμιση των επιχειρήσεων τους, ο Μπέκαμ και τα υπόλοιπα αστέρια της Ρεάλ Μαδρίτης ασχολούνται με μαθήματα… ξένων γλωσσών. «Διασκεδάζω με τους νέους μου συμπαίκτες. Προσπαθούμε να συνεννοηθούμε στα αγγλικά, αλλά και αυτοί μου μαθαίνουν ισπανικά», δήλωσε ο Αγγλος μέσος σε συνέντευξη Τύπου και συνέχισε: «H ζωή στη Μαδρίτη είναι διαφορετική από το Μάντσεστερ, αλλά προσπαθώ να προσαρμοστώ. Ολοι οι συμπαίκτες μου είναι σπουδαίοι παίκτες και ευχαριστιέμαι να αγωνίζομαι μαζί τους», δήλωσε το αστέρι των Μαδριλένων.

Μπορεί το μυαλό του Ντέιβιντ Μπέκαμ να είναι στη Ρεάλ ένα κομμάτι της καρδιά του, όμως, ανήκει στην προηγούμενη ομάδα του: «H Μάντσεστερ ανήκει στο παρελθόν. Εχω πολύ καλές αναμνήσεις, τις οποίες και θα κρατήσω για πάντα. Τώρα είμαι παίκτης της Ρεάλ και θα προσπαθήσω να τη βοηθήσω».