O Ζιντάν ανήγγειλε Βιεϊρά

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ρόλο… εκπροσώπου Τύπου εμφανίστηκε στην Κίνα ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος φρόντισε να πληροφορήσει τους δημοσιογράφους ότι στην παρέα της Ρεάλ Μαδρίτης θα προστεθεί και ο Πατρίκ Βιεϊρά. «O Πατρίκ Βιεϊρά σύντομα θα είναι μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης. Θα παίξουμε στο κέντρο μαζί με τον Κλοντ Μακελελέ. Θα είμαστε όπως και στην εθνική ομάδα της Γαλλίας. Θα είναι πολύ καλό για την ομάδα», δήλωσε ο «Ζιζού» ενώ για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ είπε: «Θα δούμε αν θα καταφέρω να χτυπήσω κάποιο φάουλ τη φετινή σεζόν. Αρκεί να μου το επιτρέψει ο Μπέκαμ».

Μεταγραφών… συνέχεια

Ο επιμένων νικά και, όπως όλα δείχνουν, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς θα πάρει στην Τσέλσι τον Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν. Σύμφωνα με τα βρετανικά MME, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει και η διοίκηση των «Μπέμπηδων» θα πάρει 15.000.000 ευρώ. Το «προξενιό» επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του Βερόν, Φερνάντο Ινταλγκό: «Ολα είναι εντάξει, αλλά πρέπει να ολοκληρώσουμε τις συζητήσεις».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή