Νέα συγχώνευση προ των πυλών

Νέα συγχώνευση προ των πυλών

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πενία τέχνας κατεργάζεται» και το Περιστέρι βρήκε τον τρόπο να κερδίσει τον αγώνα επιβίωσης. Μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεών του με τον Μίνωα Κυριακού για συγχώνευση με τον Πανελλήνιο, το Περιστέρι βρέθηκε σε πολύ δύσκολη (οικονομικά) θέση αλλά δεν ξέφυγε από τον δρόμο που είχε επιλέξει για να φθάσει στη σωτηρία. Αυτή τη φορά, συζητάει τη συγχώνευσή του με τη Νήαρ Ηστ και όλα δείχνουν ότι αν ξεπεραστούν τα πάσης φύσεως νομικά και γραφειοκρατικά προβλήματα, μπορεί να προκύψει νέα ομάδα πριν αρχίσει η επόμενη περίοδος. Εδρα θα είναι το κλειστό της Καισαριανής (το γήπεδο του Περιστερίου κλείνει για ολυμπιακά έργα), πιθανός πρόεδρος και βασικός χρηματοδότης ο ιδιοκτήτης της N. Ηστ Αντώνης Καμπάκας, αντιπρόεδρος (και επίσης χρηματοδότης) ο Φίλιππος Κότσης, ενώ θα υπάρχει και η υποστήριξη του δήμου Καισαριανής.

– Για πάντα στο λιμάνι θα μείνει ο Μίλαν Τόμιτς. Με συνοπτικές διαδικασίες, ο αρχηγός του Ολυμπιακού υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο και όπως όλα δείχνουν, θα κλείσει την καριέρα του στην ομάδα όπου αγωνίζεται εδώ και 11 χρόνια. Συμφωνία για την παραμονή του έκανε και ο Γιαννουζάκος, ο οποίος θα υπογράψει σήμερα μονοετές συμβόλαιο.

– Ευχαριστημένοι είναι στον ΠΑΟΚ από τον Μπάνε Πρέλεβιτς και του πρότειναν να υπογράψει νέο πενταετές συμβόλαιο!

– Μία ημέρα μετά την παραίτηση του Ηλία Ζούρου και με τις ευλογίες του δήμαρχου N. Σμύρνης Γιώργου Κουτελάκη, επέστρεψε στον Πανιώνιο ο Γιώργος Καλαφατάκης. Οι «κυανέρυθροι» είναι σε επαφές με γνωστό επιχειρηματία για να αναλάβει την ομάδα.

– Τρεις παίκτες ανακοίνωσε χθες ο Ιωνικός N. Φιλ. Απέκτησε τον Κροάτη Μάρκο Μπούλιτς, τον Γιώργο Παπανικολόπουλο και τον Κώστα Πασχάλη, ενώ είναι κοντά σε συμφωνία και με τον Στιβ Μακ Νολ.

– Πανταζόπουλο (για ένα χρόνο) και Καυκή (για τέσσερα) ανακοίνωσε ο Μακεδονικός.

– Εξωση στην AEK κάνει το γήπεδο A. Λιοσίων, αν η αθηναϊκή ομάδα δεν υλοποιήσει τη συμφωνία τους να δίνει σαν… νοίκι νεαρούς παίκτες της στην τοπική ομάδα. Ηδη υπάρχει στο γήπεδο πινακίδα – ενοικιαστήριο.

– Το Μαρούσι, αντίθετα, έδωσε λύση στο γηπεδικό του πρόβλημα, μετά τη συμφωνία του Αρη Βωβού με τους αρμόδιους φορείς να παραμείνει η ομάδα στο κλειστό του Αγ. Θωμά, παρά τα έργα που θα γίνουν εκεί (ολυμπιακό προπονητήριο). O Παναγιώτης Γιαννάκης προσπαθεί να πάρει δανεικό από την AEK τον 17χρονο… γιο του, που είναι πλέι μέικερ!

– Ξεκίνησε προπονήσεις ο Ιάκωβος Τσακαλίδης, στον οποίο επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή