O Χούτος… δεν σκόραρε

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δοκιμές έκανε και χθες ο Ολέγκ Προτάσοφ, στον τελευταίο φιλικό αγώνα, επί αυστριακού εδάφους, με την ισραηλινή, Χάποελ Τίκβα και το τελικό 0-0 μπορεί να μη τον ικανοποίησε, αλλά και δεν τον ανησυχεί. O Ολυμπιακός ήταν σαφώς ανώτερος, έφτιαξε ευκαιρίες, τις οποίες δεν αξιοποίησε, στην άμυνα, όμως, ουσιαστικά δεν κινδύνευσε. Οι Ισραηλινοί δεν ήθελαν να ηττηθούν και, μερικές φορές, επιστράτευσαν σκληρότητα.

Σχετικά με προηγούμενους αγώνες, η άμυνα του Ολυμπιακού ήταν πιο «δεμένη». O Προτάσοφ δοκίμασε σχήμα με τρεις αμυντικούς, που πήγε καλά, αλλά η επίθεση εμφάνισε δυστοκία. Ως και ο Χούτος, στο, σχετικά, μικρό χρονικό διάστημα που χρησιμοποιήθηκε, δεν κατόρθωσε να «βρει δίχτυα». Θετική, χαρακτηρίστηκε, πάντως, και η δεύτερη εμφάνιση του Πολωνού, Μάρτσιν Κούζμπα.

Μετά τον αγώνα, ο Προτάσοφ έκανε σύνοψη της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ: «Δουλέψαμε πολύ καλά και σκληρά. Πιστεύω, ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν αρχίσει το πρωτάθλημα. Στα επόμενα φιλικά παιχνίδια, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε περισσότερα για την 11άδα και την 18άδα», είπε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή