ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΒΟΛΕΪ: Στην 18άδα της εθνικής ομάδας για τους τελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα δηλωθεί ο Αντρέι Κράβαρικ, παρότι δεν έχει πάρει ακόμα ελληνική υπηκοότητα. Στον Ολυμπιακό παρέμεινε ο Αντ. Τσακιρόπουλος. Τον Ηλ. Λάππα απέκτησε ο ΠΑΟΚ. Στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά του παγκόσμιου σιρκουί μπιτες βόλεϊ προκρίθηκαν οι Νικολαΐδου/Τσιαρτσάνη.

ΠΟΛΟ: H πρώτη ήττα, που υπέστη η εθνική μας ομάδα των εφήβων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (Κωνσταντινούπολη), μπορεί να της στοιχίσει την πρόκριση στους ημιτελικούς. Εχασε από την Ουγγαρία με 4-10 στον πρώτο της προημιτελικό αγώνα. H βαθμολογία του ομίλου: Ουγγαρία 4, Ισπανία 3, Ελλάς 1, Ρωσία 0. Σήμερα θα παίξει με τη Ρωσία.

ΜΠΟΥΛΟΥΤ: H Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ επεδίκασε στον παίκτη 25.897,28 ευρώ, που πρέπει να καταβάλει ο Πανιώνιος. Σήμερα ενδέχεται να αποφασίσει η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ για το εάν ο Μπουλούτ θα διαπραγματευτεί ως ελεύθερος τη μεταγραφή του.

ΚΥΠΡΟΣ: H Ομόνοια έχασε στην Πολωνία, από την Βίσλα Κρακοβίας με 2-5 για το κύπελλο Ιντερτότο.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Οι Ποντιακός N. Σάντας, Πιερικός, Χαλκίδα, ΠΑΣ Αβέρωφ και ΠΟ Ατσαλένιου θα διεκδικήσουν τρεις θέσεις, διότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν χορήγησε πιστοποιητικά συμμετοχής στους Ολυμπιακό B., Αθηναϊκό και Παναιγιάλειο.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Αρχισε στην Κροατία το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Λέιζερ Στάνταρντ και μετά τέσσερις ιστιοδρομίες, στους άνδρες, ο Μιχαήλ είναι 23ος, ο Χειμώνας 28ος και ο Μανωλάκης 35ος στους 120, και στους νέους ο Γεώργαρης 8ος, ο Κουλιανός 12ος και ο Ρίζος 22ος στους 102. Δωδέκατη κατετάγη η Ελλάς στο ομαδικό αγώνισμα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Οπτιμιστ (Ισπανία).

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Την 15η θέση κατέκτησε ο Βασ. Γαλάνης στον τελικό του αγώνα Criterium, στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας, στο Παρίσι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή