Σφίγγει τα δόντια η Καρυάμη

Σφίγγει τα δόντια η Καρυάμη

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συντροφιά με τους… πόνους ζει τα τελευταία δύο χρόνια η χάλκινη Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο ανσάμπλ, Χαρά Καρυάμη, προκειμένου να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα της. H 20χρονη γυμνάστρια φιλοδοξεί να συμμετάσχει τόσο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής (24-28/9, Βουδαπέστη) όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Για χάρη αυτών των δύο στόχων, η Χαρά Καρυαμή προσπαθεί να αγνοήσει τους πόνους που έχει στη μέση. Κάποιες φορές όμως ο παλαιός τραυματισμός της την αναγκάζει να μένει μακριά από τις προπονήσεις της υπόλοιπης ομάδας. «Εμαθα τόσο καιρό να ζω με αυτό το πρόβλημα. Θα ξεκουραστώ για λίγο και ύστερα θα αρχίσω ξανά. Θέλω πολύ να αγωνιστώ στις επόμενες διοργανώσεις», λέει με πείσμα η όμορφη αθλήτρια.

Η εθνική ανσάμπλ (Κλέλια Πανταζή, Χαρά Καρυάμη, Χαριτίνη Ιωάννου, Λιάνα Χριστίδου, Ζένια Κοντέλια, Ελένη Χρονοπούλου και Βαρβάρα Μαγνήσαλη) συνεχίζει με καθημερινές προπονήσεις την προετοιμασία της για το παγκόσμιο. Στη διοργάνωση της Βουδαπέστης αναμένεται να παρουσιάσουν προγράμματα υψηλής βαθμολογικής αξίας, εναρμονισμένα στον νέο κώδικα. Στα τρία στεφάνια και δύο μπάλες θα χορέψουν υπό τους ήχους της μουσικής του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ για τις κορδέλες επέλεξαν το «Fiorello» των Κόντε και Παλαβιέινι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή