Με Χαλκιά ο ΠΑΟ στο ντέρμπι

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκπληξη δεν υπήρξε. Οι εξετάσεις που έκανε ο Αντώνης Νικοπολίδης έδειξαν αυτό που εξ αρχής είχε υποπτευθεί ο Νίκος Τζουρούδης: θλάση στον δεξιό προσαγωγό, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει σίγουρα τα επόμενα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος με AEK, Ιωνικό, ίσως και τον αγώνα με τη Ρέιντζερς. Τα τελευταία χρόνια, ο Νικοπολίδης δεν έλειψε σχεδόν από κανένα κρίσιμο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και παρότι ο Χαλκιάς θεωρείται έμπειρος, θα χρειασθεί μεγάλη προσοχή για να μη δημιουργηθεί αίσθημα ανασφάλειας, ειδικά κόντρα σε μία επιθετική ομάδα, όπως η AEK. Το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν πρόκειται να πιέσει τον διεθνή τερματοφύλακα για γρήγορη επιστροφή. Οσο κρίσιμος κι αν είναι ο αγώνας με τη Ρέιντζερς, θα παίξει μόνο αν νιώθει απόλυτα καλά.

Το ίδιο ισχύει και για τον Αγγελο Μπασινά, ο οποίος πίεσε πολύ τις καταστάσεις για να προλάβει το ντέρμπι με την AEK, αλλά οι ενοχλήσεις παραμένουν και οι ελπίδες να παίξει την Κυριακή είναι μηδαμινές. Αν όλα πάνε καλά, μάλλον θα επανεμφανισθεί εναντίον της Ρέιντζερς. H απουσία του Μπασινά χαρακτηρίζεται μεγάλη απώλεια. Πέρυσι έλειψε από τα πολύ κρίσιμα παιχνίδια με Πόρτο, Γιάννενα και ο Παναθηναϊκός, παρότι ήταν φαβορί, «κόλλησε» και στα δύο, ενώ ίδια άσχημη εικόνα είχε και στο Μάντσεστερ, που έπαιξε χωρίς αυτόν.

Η συντριβή από τους «μπέμπηδες» δεν μπορούσε να περάσει χωρίς συζήτηση και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης άκουσε με προσοχή όσα είχαν να του πουν οι Βέλιμιρ Ζάετς, Ιτζάκ Σουμ και Σπύρος Λιβαθηνός, τη γνώμη των οποίων ζήτησε. H ήττα αυτή δεν έσπειρε τον πανικό στα ανώτατα κλιμάκια, ούτε προκάλεσε αντιδράσεις γιατί θεωρείται παρένθεση σε μια χρονιά που ξεκίνησε αρκετά καλά, αν και έγιναν πολλές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Οι παίκτες ειδοποιήθηκαν να πάνε μία ώρα πριν στην Παιανία, για να ακούσουν συστάσεις περί ψυχραιμίας και αλλαγής αγωνιστικού προσώπου στο ντέρμπι.

– Μέλος της επιτροπής που θα επεξεργασθεί το νέο σύστημα του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, θα είναι ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων της ΠΑΕ, Σοφοκλής Πιλάβιος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή