ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΩΡΑΙΟΙ είμαστε. Στεναχωρηθήκαμε όχι από την ήττα, αλλά με τη συντριβή του Παναθηναϊκού στο «Ολντ Τράφορντ», μείναμε ευχαριστημένοι που ο Ολυμπιακός για ένα ημίχρονο κράτησε μακριά από την εστία του τους Ισπανούς και φτάσαμε να πανηγυρίσουμε την ισοπαλία της AEK με την Κορούνια.

ΔΗΛΑΔΗ παραδεχθήκαμε το πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας και πόσο απέχουμε, ακόμα, από το να μπορέσουν οι «Ευρωπαίοι» μας να κοιτάξουν στα μάτια τους αντιπάλους τους.

«ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ» η παρουσία του Ολυμπιακού, σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ, η γενική εντύπωση των ΜΜΕ.

Ατο «κλείσιμο» στο μισό γήπεδο, χωρίς καμιά αξιόλογη επιθετική πρωτοβουλία και με έναν Καρεμπέ – Μπεκεμπάουερ να μαζεύει τα… ασυμμάζευτα, χαρακτηρίζεται «αξιοπρέπεια», τότε τη χαίρονται αυτοί που την είδαν.

ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ εμφάνιση είναι να μπεις στο γήπεδο, να προσπαθήσεις να παίξεις το παιχνίδι σου και να χτυπήσεις τη νίκη. Οποιος κι αν είναι ο αντίπαλός σου. Φάε τέσσερα, αλλά δείξε ότι δεν μπήκες με το σύστημα… βοήθα Παναγιά.

ΓΙΑ την AEK του Μπάγεβιτς, δεν ισχύουν τα ίδια. Και το έδειξαν οι παίκτες της έπειτα από τον αγώνα. Δεν πανηγύρισαν την ισοπαλία, όπως η πλειοψηφία του Τύπου.

ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ«πότε επιτέλους θα πετύχουμε νίκη». Και η απορία τους δίκαιη, αφού στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν καλή μπάλα και «στρίμωξαν» την Κορούνια.

ΣΙΓΟΥΡΑ η νίκη για την AEK θα έρθει. Διότι έδειξε ότι μπορεί. Οχι παίζοντας αντιποδόσφαιρο, αλλά ποδόσφαιρο.

ΚΑΤΙ που θα πρέπει να γίνει συνείδηση σε όλους μας, γιατί με την «τσούκου – τσούκου» μπάλα το μόνο που μπορούμε να περιμένουμε είναι αξιοπρεπείς… ήττες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή