KAI… ΑΛΛΑ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: 11.30: Τένις: Κύπελλο Ντέιβις, Αθήνα, ET-1. 15.30: Ποδηλασία: Γύρος Ισπανίας, EUROSPORT. 19.00: Μπάσκετ (Ευρ. γυναικ.): Ελλάς – Τσεχία, SUPERSPORT 2. 21.30: Μπάσκετ: Σλοβακία – Ρωσία, SUPERSPORT 2.

ΠΟΛΟ: Την τουρκική Χεϊμπελίαντα (Χάλκη) αντιμετωπίζει σήμερα ο Εθνικός στον προκριματικό όμιλο της Ευρωλίγκας, οι αγώνες του οποίου διεξάγονται στο Μάριμπορ (Σλοβενία). Στην πρεμιέρα, η Χεϊμπελίαντα έχασε 7-10 από τη Μάριμπορ.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Ως μεγάλη πρόκληση αντιμετωπίζουν τον σημερινό πρώτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη λιθουανική Γκρανίτας Κάουνας (20.30), παίκτες και τεχνική ηγεσία του Φιλίππου. Το πλεονέκτημα της έδρας (και τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν στη Βέροια) είναι το μεγάλο αβαντάζ των πρωταθλητών Ελλάδος.

ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ: O Καλλίνικος Κρεάνγκα, με συμπαίκτη τον Γερμανό Π. Φραντς, έμειναν στους «16» του διπλού τουρνουά Προ Τουρ της Ιαπωνίας. Εχασαν με 2-3 σετ από τους Γερμανούς Μπολ – Κένατ. Σήμερα αρχίζουν οι αγώνες του μονού.

ΒΟΛΕΪ: Παναθηναϊκός, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, η τουρκική Αρτσελίκ και η διοργανώτρια θα μετάσχουν από σήμερα στο τουρνουά της Ορεστιάδας.

ΠΑΛΗ: Τη χρυσή σφυρίχτρα, την ανώτατη διάκριση που δίνεται σε διαιτητές, απένειμε η Διεθνής Ομοσπονδία στον Παναγιώτη Μητροβασίλη.

«ΑΙΓΑΙΑΘΛΟΝ»: Τρεις διευθυντές του οργανισμού «Αθήνα 2004», οι Π. Τσιάλας, Σ. Κωστάρης, I. Χατζημπέης, και τέσσερις αθλητές θα πάρουν μέρος στη μαραθώνια κολυμβητική σκυταλοδρομία (Καβοκολόνες Σουνίου – Αδάμαντας Μήλου), που θα πραγματοποιηθεί από αύριο έως τις 24 του μηνός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή