Φύσσας: Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την Μπενφίκα

Φύσσας: Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την Μπενφίκα

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη βοήθεια και τις ανέσεις που του παρέχουν οι άνθρωποι της Μπενφίκα, στη Λισσαβώνα, απολαμβάνει ο Τάκης Φύσσας. O διεθνής αμυντικός υποσχέθηκε να κάνει τα πάντα για να πετύχει η νέα του ομάδα τους στόχους της, ενώ εμφανίσθηκε δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι δεν θ’ αγωνισθεί στο ντέρμπι της Κυριακής με τη Σπόρτιγκ Λισσαβώνας.

«Δεν υπόσχομαι ότι θα τα κερδίσουμε όλα ή ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα, γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου να μοιράζω υποσχέσεις, απλώς το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω με τους συμπαίκτες μου την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην Πορτογαλία οι άνθρωποι της Μπενφίκα με βοήθησαν ν’ αισθανθώ άνετα και πιστεύω ότι σε μία εβδομάδα θα έχω προσαρμοστεί.

Είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι με την Μπενφίκα. Ηθελα πολύ να παίξω σε τέτοιο ντέρμπι κόντρα στον παλιό μου προπονητή, τον Φερνάντο Σάντος, όμως θα ακολουθήσουν και άλλα, εξίσου σημαντικά, παιχνίδια στη συνέχεια στα οποία θα έχω τη ευκαιρία να αγωνιστώ. Ελπίζω πάντως, η παρουσία μου να φέρει τύχη στην Μπενφίκα και να κερδίσει την Κυριακή».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού εξέφρασε τον θαυμασμό του για το γήπεδο της νέας του ομάδας, αλλά και από την οργάνωση που έχει ο πορτογαλικός σύλλογος. «Εχω επισκεφθεί πολλά σπουδαία γήπεδα με τον Παναθηναϊκό στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως το «Ντα Λουζ» είναι από τα πιο μοντέρνα γήπεδα της Ευρώπης. Χαίρεσαι ν’ αγωνίζεσαι σε τέτοια γήπεδα. Οταν έφυγα από τη πρώτη μου ομάδα, τον Πανιώνιο, έκανα ένα καλύτερο συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό. Τώρα κάνω ακόμη καλύτερο συμβόλαιο με την Μπενφίκα. Ερχομαι από μια μεγάλη ομάδα στην οποία έζησα πέντε ωραία χρόνια, στη διάρκεια των οποίων έκανα πολύ σημαντικά παιχνίδια. Τώρα ομάδα μου είναι η Μπενφίκα. Ηταν ο πρώτος σύλλογος που εκδήλωσε ενδιαφέρον για την απόκτησή μου. Στη συνέχεια είχα και άλλες προτάσεις από ομάδες της Αγγλίας και της Ιταλίας και από άλλους πορτογαλικούς συλλόγους, όμως θέλησα να ακολουθήσω την αρχική μου απόφαση».

Για την αξία του Τάκη Φύσσα μίλησε ο τεχνικός της Μπενφίκα, Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο. «O Φύσσας είναι ένας παίκτης που θα βοηθήσει την Μπενφίκα. Ηταν ελεύθερος από την ομάδα του, είναι διεθνής με την Ελλάδα και παίζει σε μία θέση που έχουμε μεγάλη ανάγκη. Αλλωστε, η μοναδική επιλογή μας στη συγκεκριμένη θέση είναι ο Κριστιάνο», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή