ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ: Με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών τιμώρησε η ΚΕΔ τον Νίκο Ζαβλανό (δύο αγωνιστικές για τα σφυρίγματά του και μία για κακή εφαρμογή του κανονισμού περί υβριστικών συνθημάτων) και με μία τον Ηλιάδη για τη διαιτησία τους στον αγώνα Απόλλων Π. – AEK για τη 13η αγωνιστική. Με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο πρώτος διαιτητής του ντέρμπι, Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, Παπαδημητρίου, και με μία ο δεύτερος διαιτητής Μαστραφτσής, για κακή εφαρμογή του κανονισμού περί υβριστικών συνθημάτων.

ΟΦΗ: Αντίο είπε στους Κρητικούς ο Μαουρίτσιο Σολίς, ο οποίος είναι πλέον παίκτης της Ντεπορτίβο Ιραπουάτο. Οι Μεξικάνοι έστειλαν το ποσό των 150.000 ευρώ και ο Κοσταρικανός μέσος, αφού υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου του, αναχώρησε για την πατρίδα του και στη συνέχεια θα πάει στο Μεξικό.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: H ΠΑΕ διαψεύδει, με ανακοίνωσή της, ότι ουδέποτε έγινε πρόταση για τον Βαγγέλη Μάντζιο. Αφορμή στάθηκαν δημοσιεύματα πού ήθελαν νεαρό επιθετικό ποδοσφαιριστή να πηγαίνει σε άλλη ομάδα.

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ: Στην Αυστραλία βρίσκεται ο Λεωνίδας Κόκκας προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις από γιατρούς για να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται το πόδι του και εάν υπάρχουν ελπίδες να ξεκινήσει προετοιμασία.

ΒΟΛΕΪ: Τρεις Ελληνες διαιτητές κλήθηκαν να διευθύνουν αγώνες των προολυμπιακών τουρνουά που θα γίνουν μέσα στο 2004. O Βασίλης Αντωνούλης θα σφυρίξει αγώνες στο τουρνουά ανδρών της Αφρικής που θα γίνει στην Τυνησία (3-10 Ιανουαρίου). O Φώτης Λέκκας θα είναι διαιτητής σε αγώνες στο τουρνουά Νοτίου Αμερικής ανδρών που θα γίνει στο Καράκας (9-11 Ιανουαρίου) και ο Παναγιώτης Ρουσάκης θα είναι ο ανώτατος «άρχων» σε παιχνίδια του τουρνουά γυναικών που θα γίνει στο Τόκιο (8-16 Μαΐου).

ΠΙΡΕΣ: Παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Γάλλου μεσοεπιθετικού λήγει σε δύο χρόνια, ο ίδιος εκφράζει από τώρα τη θέλησή του να συνεχίσει στην Αρσεναλ για να κλείσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, αλλά και ν’ ανοίξει στους «κανονιέρηδες» κάποιο άλλο κεφάλαιο προσφέροντας τις υπηρεσίες του από άλλο πόστο.

ΤΕΛΙΚΟΣ: O τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλος Κεϊρόζ, ελπίζει ότι η ομάδα του θα φθάσει μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία να είναι αντίπαλος της «βασίλισσας» η πρώην ομάδα του, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή