KAI… ΑΛΛΑ

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: 21.30: Καλλιτεχνικό πατινάζ, SUPERSPORT. 23.30: Ράλι: Παρίσι – Ντακάρ, EUROSPORT. Παρασκευή: 13.45, 16.15: Βορινό σύνθετο: Παγκόσμιο κύπελλο, Γερμανία, EUROSPORT. 20.30: Χάρλεμ Γκλομπτρότερς, SUPERSPORT. 23.00: Ράλι: Παρίσι – Ντακάρ, EUROSPORT. 02.30: NBA: Νιου Τζέρσεϊ – Κλίβελαντ, SUΡΕRSΡΟRΤ.

ΝΤΟΠΙΝΓΚ: Πρωτοχρονιάτικος… μποναμάς ήταν για την ομοσπονδία στίβου των ΗΠΑ η ανακοίνωση της Ολυμπιακής Επιτροπής της χώρας, η οποία επιβεβαίωσε ότι οι Κέλι Γουάιτ, Κρίστι Γκέινς, Σάντρα Γκλόβερ, Κρις Φίλιπς, Ερικ Τόμας και Τζον ΜακΓιούιν είχαν κάνει χρήση της ουσίας μονταφινίλ, κατά τη διάρκεια του Εθνικού και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Σύμφωνα με τον Τύπο των ΗΠΑ, οι έξι αθλητές κινδυνεύουν με διετή αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ευχάριστα θα είναι τα νέα την ερχόμενη εβδομάδα στον οικονομικό τομέα, καθώς η KAE αναμένεται να εισπράξει τα χρήματα από τη ΓΓΑ που της οφείλονται λόγω της συμμετοχής της στη FΕL.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Με… καθυστέρηση θα πάρουν τον μποναμά στο Περιστέρι. Την ερχόμενη εβδομάδα οι ιθύνοντες της KAE αναμένεται να εισπράξουν τα χρήματα που τους οφείλονται από τη ΓΓΑ λόγω της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της FEL. Το ποσό ανέρχεται στα 100.000 ευρώ. Με αυτά τα χρήματα θα πληρωθούν οι δόσεις των συμβολαίων των παικτών.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Για 1,5+2 χρόνια υπέγραψε συμβόλαιο ο Χρήστος Κουτσοσπύρος, ο οποίος έπαιζε στην Παναχαϊκή. Στο… στόχαστρο του Τάκη Λεμονή για τη νέα χρονιά βρίσκονται οι Πίτερ Οφορίκουε, Νίκος Ιορδανίδης και Ξενοφών Γήττας. Με τους «κυανόλευκους» προπονείται και ένας Αλβανός ποδοσφαιριστής.

ΟΦΗ: Παραιτήθηκε ο μάνατζερ της κρητικής ομάδας, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, για οικογενειακούς λόγους.

ΠΑΟΚ: Διάταση συνδέσμων στον ώμο υπέστη ο Κυριάκος Τοχούρογλου. Στο κανονικό πρόγραμμα επέστρεψαν οι Χάγκαν και Φουτσίνι.

ΑΡΗΣ: Στον δρόμο των… προσφυγών αναμένεται να βαδίσει και ο Αγγελος Διγκόζης. Μετά τον Μάγκνους Σελάντερ που κατέθεσε προσφυγή, τον Γιώργο Καζαντζή που έμεινε ήδη ελεύθερος και τον Παναγιώτη Κατσιαρό, που έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τον Αρη, ο 29χρονος ζήτησε λύση του συμβολαίου του, αλλά ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωτήρης Καραμπέρης, δεν συμφώνησε και αναμένεται να καταθέσει προσφυγή.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ: Στη φιλοξενία ενός γκραν πρι το 2007 στοχεύουν οι Ινδοί. Μάλιστα, μέσα στον Ιανουάριο αναμένεται να συναντηθεί μέλος της ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας με τον «ισχυρό άνδρα» της Φόρμουλα Ενα, Μπέρνι Εκλεστοουν, προκειμένου να τοποθετηθούν οι βάσεις για την υλοποίηση του στόχου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή