«Χαράς Ευαγγέλια» στη Λέστερ για τον Νταμπίζα

«Χαράς Ευαγγέλια» στη Λέστερ για τον Νταμπίζα

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δαγκωτό» στην πρέμιερσιπ φαίνεται πως ψηφίζει ο Νίκος Νταμπίζας. O διεθνής Ελληνας αμυντικός αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο αγγλικό πρωτάθλημα και στη Λέστερ, παρά το γεγονός ότι αρκετές ιταλικές ομάδες είχαν δείξει ενδιαφέρον για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα για συμβόλαιο έξι μηνών, με προοπτική ανανέωσης το ερχόμενο καλοκαίρι, εφόσον, βέβαια, η Λέστερ καταφέρει να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία.

Ο τεχνικός των «αλεπούδων», Μίκι Ανταμς, που εισηγήθηκε στην απόκτησή του, υπολογίζει πολύ στην εμπειρία του Νταμπίζα. «O Νίκος είναι πολύ έμπειρος αμυντικός και θα μας βοηθήσει πολύ», τόνισε.

Ο Νταμπίζας θα γίνει ο δεύτερος Ελληνας παίκτης που θα φορέσει τη φανέλα της Λέστερ, καθώς στην βρετανική ομάδα έχει αγωνισθεί και ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ντεμπούτο Φύσσα

Στην Πορτογαλία, τώρα, ο Τάκης Φύσσας άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις στο (ανεπίσημο) ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μπενφίκα. O διεθνής αμυντικός έδειξε πολύ καλά στοιχεία στη φιλική νίκη με 6-1 της πρώτης επί της δεύτερης ομάδας. O Ισπανός τεχνικός των «αετών» της Λισαβόνας, Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο, υποστήριξε πως ο Φύσσας είναι ένας κοντρολαρισμένος ποδοσφαιριστής με πολύ καλή φυσική κατάσταση, σίγουρες και σωστές πάσες και το κυριότερο δείχνει σημάδια εύκολης και γρήγορης προσαρμογής.

Ο ίδιος ο παίκτης υποσχέθηκε να κάνει τα πάντα για να πετύχει η νέα του ομάδα τους στόχους της. «Δεν λέω ότι θα τα κερδίσουμε όλα ή ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα, γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου να μοιράζω υποσχέσεις, απλώς το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω με τους συμπαίκτες μου την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», ανέφερε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή