Ορκίζεται… αιώνια πίστη ο Νιστελρόι

Ορκίζεται… αιώνια πίστη ο Νιστελρόι

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O πρωτοχρονιάτικος μποναμάς των (απανταχού) φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε από τον Ρουντ Φαν Νιστελρόι. O Ολλανδός επιθετικός δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου ότι είναι πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του, σκορπίζοντας χαρά στους οπαδούς των «μπέμπηδων», αλλά και στον τεχνικό τους σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος με δηλώσεις του στην αρχή της εβδομάδας είχε δείξει πως δεν θέλει με τίποτα να τον χάσει από την ομάδα.

«Δεν νομίζω ότι θα υπάρχουν προβλήματα και πιστεύω ότι οι διαπραγματεύσεις θα τελειώσουν πολύ σύντομα. Θέλω να μείνω εδώ για πολύ καιρό και ο λόγος που είμαι ευτυχισμένος είναι ότι όλα πάνε καλά. Είναι φανταστικό να είσαι μέρος αυτής της ομάδας με τόσο σπουδαίους παίκτες και μεγάλη παράδοση. Θέλω να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό», δήλωσε ο 27χρονος επιθετικός που έχει πετύχει 97 γκολ σε 125 εμφανίσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2001 που πήγε στην ομάδα.

«Θέλω Τσάμπιονς Λιγκ»

Το δικό του δώρο από τον Αγιο Βασίλη, έστω και αν αυτό έρθει μερικούς μήνες αργότερα, περιμένει ο Ρονάλντο. Το «φαινόμενο», απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, στη Χιλή όπου βρέθηκε αυτές τις ημέρες, ανέφερε πως έχει μία ανεκπλήρωτη επιθυμία.

«Μου λείπει το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ και θέλω να το κατακτήσω το 2004. Για μένα το 2003 που έφυγε ήταν ένα καταπληκτικό έτος. Επαιξα καλά, πέτυχα πολλά γκολ, κατέκτησα το πρωτάθλημα και το κυριότερο είχα την υγεία μου. Οταν έχεις περάσει τόσους τραυματισμούς, εκτιμάς τη σημασία που έχει η υγεία για έναν αθλητή. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχω στόχους. Μου λείπει το Τσάμπιονς Λιγκ και θέλω όσο τίποτε άλλο να το κατακτήσω με τη Ρεάλ στο Γκεζελκίρχεν στις 26 Μαΐου», τόνισε ο διεθνής Βραζιλιάνος επιθετικός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή