Ντέρμπι κορυφής στη Γ΄ Εθνική

Ντέρμπι κορυφής στη Γ΄ Εθνική

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα ντέρμπι κορυφής συνεχίζεται αύριο το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Στο Μαρκόπουλο, η τοπική Μαρκό υποδέχεται τη Λάρισα, στον αγώνα που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 2η θέση με 29 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την πρωτοπόρο Καστοριά. H Λάρισα ακολουθεί στην 3η θέση με 28 βαθμούς, έχοντας έναν περισσότερο από τον τέταρτο της βαθμολογίας, Θρασύβουλο. Οπως αντιλαμβάνεται κάποιος, η μάχη της κορυφής παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. H πρωτοπόρος Καστοριά θα έχει (θεωρητικώς μιλώντας) ευκολότερο έργο με αντίπαλο τον Αγιο Δημήτριο στην έδρα της. Το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων στρέφεται στην μικρότερη επαγγελματική κατηγορία, καθώς το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχουν αγώνες για το πρωτάθλημα της A΄ και της B΄ Εθνικής.

Επιπλέον, έχει ενδιαφέρον και ο αγώνας της Δόξας Δράμας με τον Ποντιακό Νέας Σάντας, αφού στο δυναμικό των γηπεδούχων ανήκει, πλέον, ο διεθνής αμυντικός, Παρασκευάς Αντζας!

Συνοπτικά, το αυριανό πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής (ώρα έναρξης, 2.45 μ.μ.): Καστοριά – Αγιος Δημήτριος, Χαλκίδα – Αγροτικός Αστέρας, Κιλκισιακός – Αχαρναϊκός, Θύελλα Πατρών – Βέροια, Λεωνίδιο – Ρόδος, Καβάλα – Θρασύβουλος, Βύζας Μεγάρων – Ηλυσιακός, Μαρκό – Λάρισα, Δόξα Δράμας – Ποντιακός Νέας Σάντας, Λύκοι – Ατσαλένιος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή