Ανεβάζει στροφές ο Αναστασιάδης

Ανεβάζει στροφές ο Αναστασιάδης

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Αγγελος Αναστασιάδης ανεβάζει στροφές στη μηναχή του ΠΑΟΚ, εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. H ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό (στις 11 του μηνός), το οποίο αναμφίβολα περιμένουν με ξεχωριστό ενδιαφέρουν, άπαντες στην Τούμπα. Βεβαίως, θα προηγηθεί ο αγώνας κυπέλλου με την Καστοριά, αλλά αυτός δεν μπορεί να αποπροσανατολίσει παίκτες και τεχνική ηγεσία από το ντέρμπι της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου. Το νέο πρόσωπο στις προπονήσεις είναι ο Κύπριος, Αλέξης Γαρπόζης. O Κυριάκος Τοχούρογλου, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τρίτης, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, καθώς η επιστροφή του σε κανονικούς ρυθμούς αναμένεται σε μια εβδομάδα. Οι Μάρκος και Ζαβαντίας συνεχίζουν την αποθεραπεία τους.

Στον Ηρακλή, συνεχίζονται οι μεταγραφικές αναζητήσεις, μετά την απόκτηση του Κώστα Στεφανή. O Ματς Γίγκμπλαντ φαίνεται να βρήκε αυτό που έψαχνε στο πρόσωπο του Μπακιρτσίογλου, ο οποίος αγωνίζεται στην Χάμαρμπι, την πρώην ομάδα του Σουηδού τεχνικού. Μάλιστα, στις εφημερίδες της Σουηδίας γίνεται αναφορά για το ενδιαφέρον της ομάδας της Θεσσαλονίκης., ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να επισημοποιηθούν οι προθέσεις των διοικούντων τον Ηρακλή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή