Χιονοστιβάδα προβλημάτων στην AEK

Χιονοστιβάδα προβλημάτων στην AEK

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Βασίλης Λάκης είναι ο πρώτος παίκτης που θα σύρει το χορό των προσφυγών αν δεν εξοφληθεί μέχρι τη Δευτέρα, σύμφωνα με τα όσα είπε χθες στον Μπάγεβιτς. Εχει λαμβάνειν περίπου 500 χιλ. ευρώ και έχουν «διπλώσει» οι δόσεις του συμβολαίου του, γεγονός που τον φέρνει σε θέση ισχύος έναντι της ΠΑΕ αν καταθέσει τελικά προσφυγή. O προπονητής τον ρώτησε αν στόχος του είναι να μείνει ελεύθερος κι αυτός του απάντησε ότι δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο, αλλά απλώς θέλει να διασφαλίσει τα χρήματά του. Ανάλογο τελεσίγραφο στη διοίκηση έχει δώσει και ο Οκκάς, μόνο που το δικό του έχει ημερομηνία λήξης το Σάββατο, 10 Ιανουαρίου. Είναι μια «απειλή» που την έχει λάβει σοβαρά η διοίκηση γιατί ο Κύπριος έκανε προσφυγή και έφυγε από τον ΠΑΟΚ για πολύ λιγότερα χρέη.

Τον δρόμο της προσφυγής είναι διατεθειμένος να πάρει και ο Ζαγοράκης, ο οποίος είπε σε συμπαίκτες του ότι έχει πρόταση από την Περούτζια και τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, φέρεται διατεθειμένος να ζητήσει να διαγραφούν όσα του οφείλει η ΠΑΕ, με αντάλλαγμα την ελευθέρας του. O Τσιάρτας έχει λαμβάνειν τα περισσότερα απ’ όλους και δεν χάνει ευκαιρία να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του, ενώ ο Γεωργέας είναι από προχθές ελεύθερος γιατί το συμβόλαιό του έληξε και δεν έχει κλήθηκε να συζητήσει για την ανανέωσή του! Μέσα σ’ όλα αυτά, ο Πέτρος Στάθης κάνει τις διακοπές του στη Φινλανδία…

– Περίπου ένα μήνα εκτός αγώνων θα μείνει λόγω θλάσης ο Καψής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή