Ποδαρικό με επιστροφές

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ποδαρικό στο 2004 θα κάνει σήμερα ο Ολυμπιακός στην Κέρκυρα, έστω και σε φιλικό αγώνα, με αντίπαλο την τοπική ομάδα που καθοδηγεί με ιδιαίτερη επιτυχία ο Νίκος Αναστόπουλος στο πρωτάθλημα της B΄ Εθνικής. O αγώνας αυτός θα είναι για τον Ολεγκ Προτάσοφ μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει στον Γρηγόρη Γεωργάτο στη θέση του τραυματία Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. O αρχηγός των «ερυθρολεύκων» είχε τραυματιστεί στην προπόνηση της Τρίτης (υπέστη κάκωση στο αριστερό γόνατο) με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η συμμετοχή του στον πρώτο αγώνα με την Ξάνθη για τη φάση των «16» του κυπέλλου που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στη Ριζούπολη. Τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Γρηγόρης Γεωργάτος, με αποτέλεσμα το σημερινό φιλικό να είναι ένα χρήσιμο τεστ για τον προικισμένο ποδοσφαιριστή, προκειμένου να δείξει σε τι κατάσταση βρίσκεται. Φυσικά, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η επανεμφάνιση του Πολωνού επιθετικού, Μάρτσιν Κούζμπα, ο οποίος θα παίξει για πρώτη φορά μετά την εγχείριση που υποβλήθηκε. O τεχνικός των πρωταθλητών θα πάρει στο Νησί των Φαιάκων 21 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Ελευθερόπουλο, Κατεργιαννάκη, Ανατολάκη, Βάλλα, Βενετίδη, Γεωργάτο, Κουλουχέρη, Κωστούλα, Μαυρογενίδη, Ντόβα, Πάντο, Γεωργιάδη, Γκώνια, Καρεμπέ, Καφέ, Μενδρινό, Νινιάδη, Στολτίδη, Κούζμπα, Τάτση και Δεμιρτσόγλι. Στον Πειραιά θα μείνουν τόσο ο Ζιοβάνι όσο και ο Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο. Και οι δύο ακολούθησαν χθες πρόγραμμα αποθεραπείας, λόγω μιας ελαφράς ίωσης και για προληπτικούς λόγους κρίθηκε σκόπιμο να μείνουν εκτός αποστολής. Φυσικά, εκτός πλάνων του Ολεγκ Προτάσοφ είναι οι Πατσατζόγλου και Χούτος, οι οποίοι συνέχισαν χθες το ατομικό τους πρόγραμμα. Να σημειωθεί πως η αποστολή των «ερυθρολεύκων» θα αναχωρήσει στις 9.15 π.μ. από το αεροδρόμιο, θα επιστρέψει αυθημερόν (θα «πετάξει» από την Κέρκυρα στις 5.30 μ.μ.), ενώ ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 2.45 μ.μ.

Οι παίκτες που βρίσκονται εκτός αποστολής θα συγκεντρωθούν στις 11 το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Στο μεταξύ, εξελίξεις θα πρέπει να αναμένονται στο μεταγραφικό πεδίο, καθώς μετά το δανεισμό του Αντζα στη Δόξα Δράμας, οι Πειραιώτες ξεκίνησαν τις διαδικασίες για την ανεύρεση του αντικαταστάτη του. Χτύπησαν, λοιπόν, την πόρτα του Πανηλειακού και ζήτησαν όχι ένα, αλλά τρεις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για δύο αμυντικούς, τον Ταραλίδη και τον Βύντρα, καθώς και έναν επιθετικό, τον Τσίγκα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή