ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

TPIA μέτωπα έχει ο Παναθηναϊκός στον χρόνο που ήδη μετράμε τρεις ημέρες. Πρωτάθλημα, ΟΥΕΦΑ και γήπεδο. Τα επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αργύρης Μήτσου κατά τη διάρκεια γεύματος, που έδωσε η διοίκηση, λόγω των εορτών.

ΘΑ πείτε, υπήρχε ποτέ περίπτωση να μην είχε στόχο τον τίτλο του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός; Φυσικά όχι. Εξάλλου από την αρχή της περιόδου, αυτό ήταν ο βασικός. H είδηση είναι η ευρωπαϊκή πορεία και η κατάκτηση του τροπαίου στη δεύτερη σπουδαιότερη συλλογική διοργάνωση της Γηραιάς Ηπείρου.

ΑΦΗΝΟΥΜΕ το γήπεδο, διότι η κατασκευή του δεν επαφίεται μόνο στον «ενιαίο» Παναθηναϊκό. Θα πρέπει πολλοί να βάλουν… το χεράκι τους, όχι μόνο για υπογραφές, αλλά και στην τσέπη. Μένουμε λοιπόν στους αγωνιστικούς στόχους. Πρωτάθλημα και ΟΥΕΦΑ.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, τουλάχιστον βάσει της βαθμολογικής θέσης και του προγράμματος του δεύτερου γύρου, φαντάζει ευκολότερο από το πρώτο.

ΤΕΣΣΕΡΙΣ βαθμούς πίσω είναι ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό. Εχει δυσκολότερο πρόγραμμα από τον «αιώνιο» αντίπαλό του και το μόνο που είναι υπέρ του, ότι έχει το ντέρμπι στη Λεωφόρο.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ο ευρωπαϊκός στόχος, με λίγη τύχη στην κλήρωση, μπορεί να επιτευχθεί και οι «πράσινοι» να γράψουν ιστορία.

ΙΣΩΣ γι’ αυτό και ο Αργύρης Μήτσου τον… επανέφερε στην επικαιρότητα. Εξάλλου αν χαθεί ο εγχώριος τίτλος θα υπάρξουν πάλι δικαιολογίες.

ΕΝΩ, αν κατακτηθεί ο εκτός συνόρων, τότε θα διαγραφούν όλα τα «πέτρινα χρόνια» που ο Παναθηναϊκός δεν έχει δει κούπα. Οχι μόνο του πρωταθλήματος, αλλά και του Κυπέλλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή