KAI… ΑΛΛΑ

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ: Αίτηση στο αυστραλιανό δικαστήριο κατέθεσε ο Μάικλ Ντάιμοντ προκειμένου να επισπευσθεί η εκδίκαση της υπόθεσης του ώστε να έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς. O χρυσός Ολυμπιονίκης έχει στερηθεί την άδεια οπλοφορίας, καθώς η φίλη του έχει καταθέσει μήνυση εις βάρος του για κακοποίηση. Το δικαστήριο έχει ορισθεί για τις 20/1 αλλά το προολυμπιακό τουρνουά διεξάγεται νωρίτερα.

ΒΟΛΕΪ: Δεν θα διεκδικήσει, όπως όλα δείχνουν, η ομάδα του Παναθηναϊκού τη διοργάνωση του «φάιναλ φορ» του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας ανδρών καθώς η έλλειψη κατάλληλου γηπέδου αποτελεί εμπόδιο.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: O Χιντετόσι Νακάτα θα συνεχίσει την καριέρα του στη ιταλική ομάδα ως δανεικός έως το τέλος της σεζόν. O 26χρονος άσος θα αφήσει την Πάρμα, καθώς ήδη στο σύλλογο έχουν δρομολογηθεί δραστικές αλλαγές, κυρίως λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ιδιοκτήτρια εταιρεία καθώς τα χρέη της ανέρχονται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

ΑΝΚΟΝΑ: O Κοράντο Γκράμπι, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Μπλάκμπερν, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ιταλικό σύλλογο.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Δεν κατάφερε να συμφωνήσει η ποδοσφαιρική λίγκα της χώρας για την ανανέωση του τρέχοντος συμβολαίου για τα τηλεοπτικά δικαιώματα με την ελβετική εταιρεία. H συμφωνία προέβλεπε ότι για την αγωνιστική περίοδο 2004 – 05 οι Ελβετοί θα έπρεπε να προσφέρουν 295 εκατομμύρια ευρώ και 300 εκατομμύρια για την επομένη. Αντιπρότειναν όμως 272,5 εκατ. και 277,5 εκατ. αντίστοιχα, κάτι που απέρριψε η Λίγκα και ανακοίνωσε πως είναι ανοιχτή σε άλλες προτάσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή