Επιστρέφει στη μεγάλη αγάπη του ο Ρούουντ Γκούλιτ

Επιστρέφει στη μεγάλη αγάπη του ο Ρούουντ Γκούλιτ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται. O Ρούουντ Γκούλιτ επιστρέφει στη Φέγενορντ, με την οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και θ’ αναλάβει την τεχνική της ηγεσία από τη νέα αγωνιστική σεζόν. O πρώην τεχνικός της Τσέλσι και της Νιουκάστλ θ’ αντικαταστήσει τον Μπερτ Φαν Μάρβικ μετά το τέλος της περιόδου.

«Πάντα ήθελα να επιστρέψω ως προπονητής στην ομάδα που έκανα τα πρώτα βήματα της ποδοσφαιρικής καταξίωσης ως παίκτης», δήλωσε ο Γκούλιτ, ο οποίος βρίσκεται αυτή την περίοδο στον πάγκο της εθνικής νέων της Ολλανδίας, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες περιμένει την έγκριση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναμένεται να καθίσει δίπλα στον Ντικ Αντβοκαατ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, πριν αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του στον πάγκο της Φέγενορντ.

– Αλλαγή πάγκου αναμένεται να κάνει και ο Οτμαρ Χίτζφελτ. O προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με δηλώσεις του, έχει προτάσεις από Βρετανικούς συλλόγους. O Γερμανός δεν αναφέρθηκε στο ποιες είναι αυτές, αλλά όπως λένε οι πληροφορίες η καλύτερη προφορά έχει γίνει από την Τότεναμ. «Είναι κάποιοι άνθρωποι από την Αγγλία που έχουν επικοινωνήσει μαζί μου αλλά τώρα δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά για το τι θα προκύψει», υποστήριξε ο Χίτζφελτ. O Γερμανός τεχνικός αυτή την εποχή δεν διανύει την καλύτερή του περίοδο στην Μπάγερν και στο τέλος της σεζόν αναμένεται να αφήσει τον «βαυαρικό» πάγκο.

– Ποδαρικό με γκολ έκανε ο Ακης Ζήκος. O διεθνής μέσος της Μονακό σημείωσε το πρώτο τέρμα της χρονιάς των «Μονεγάσκων», στη νίκη τους με 2-0 επί της Μετς για τη φάση των «64» του κυπέλλου Γαλλίας. O Ζήκος δεν είχε αγωνισθεί σε κανένα αγώνα του θεσμού και φρόντισε στην πρώτη συμμετοχή του να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο αρχηγός της ομάδας Λουδοβίκ Ζιουλί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή