Προβληματισμός από την αγωνιστική «κοιλιά»

Προβληματισμός από την αγωνιστική «κοιλιά»

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H αγωνιστική κρίση της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού ήταν φανερή εδώ και καιρό. Παρά τις νίκες στο πρωτάθλημα, οι εμφανίσεις της δεν έπειθαν για το «φορμάρισμά» της. Και ήλθαν η ήττα στον Πειραιά από την Μπαρθελονέτα, για το Τσάμπιονς Λιγκ, έπειτα η εντός έδρας ισοπαλία με τη Βουλιαγμένη και το Σάββατο η ήττα στα Χανιά, για να δείξουν και σε όσους δεν το είχαν αντιληφθεί, ότι ο Ολυμπιακός «δεν τραβάει». Χθες οι παίκτες συζήτησαν την κατάσταση με τον προπονητή, τον Βέσελιν Τζούχο. Ολοι διαβεβαίωσαν πως θα προσπαθήσουν για ν’ αλλάξει η εικόνα της ομάδας.

Υπάρχουν, πάντως, μουρμούρες. Για το κοουτσάρισμα, για τον τρόπο επιβολής του προπονητή στους παίκτες, για διάφορα. Κάποιοι υποστηρίζουν, ότι δεν υπάρχει ομαδικό πνεύμα. Πολίστες, που παίζουν και στην εθνική και στον Ολυμπιακό, λένε ότι ο Τζούχο, αντίθετα προς τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Αλεσάντρο Καμπάνια, δεν μπορεί να επιβληθεί απόλυτα στους αθλητές του.

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, όμως, δεν φαίνεται ν’ ανησυχεί, ειδικά για την πορεία στο πρωτάθλημα: «Πράγματι, στα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζουμε άσχημη εικόνα. Και δεν έχουμε δείξει, γενικά, το καλό μας πρόσωπο. Αλλά από τον Φεβρουάριο κι έπειτα πρέπει να το δείξουμε. Τότε θα συνεχισθεί το Τσάμπιονς Λιγκ και μετά θ’ αρχίσουν τα πλέι-οφ στο πρωτάθλημα. Οπως έχουμε δείξει τα τελευταία χρόνια, όποια θέση κι αν έχουμε πάρει στην κανονική περίοδο, τα πλέι-οφ τα έχουμε μετατρέψει σε ρουτίνα. Πιστεύω, ότι θα έλθει το ξέσπασμα της ομάδας». Για την Ευρώπη λέει, ότι η πρόκριση στην οκτάδα δεν έχει χαθεί. «Πρέπει, όμως, να νικήσουμε την Βάσας στην Βουδαπέστη και αμέσως μετά κι εδώ». Τέλος, εκφράζει παράπονα για τους Ελληνες διαιτητές: «Δεν μας σέβονται».

Ο «νεοφώτιστος» στον Ολυμπιακό, διεθνής Αργύρης Θεοδωρόπουλος, θεωρεί, ότι η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ δύσκολη, αλλά όχι ακατόρθωτη. «Πρέπει, όμως, να παίξουμε πολύ καλύτερα για να την πάρουμε. Στην Ελλάδα, πιστεύω, ότι θα τα καταφέρουμε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή