Σχέση… υπόσχεσης μεταξύ AEK – παικτών

Σχέση… υπόσχεσης μεταξύ AEK – παικτών

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα σκυλάκια που γαβγίζουν τρέχοντας πίσω από ένα αμάξι, θυμίζουν οι παίκτες της AEK. Μόλις σταματήσει μπροστά τους, δεν ξέρουν τι να το κάνουν! Ολοι ζητούν τα λεφτά τους, απειλούν ότι θα φύγουν και με την πρώτη υπόσχεση που πέφτει στο τραπέζι, αρχίζουν την άτακτη υποχώρηση. Αλλοπρόσαλλη στάση κρατάει και η διοίκηση.

Προαναγγέλλει ανανέωση, «φωτογραφίζει» παίκτες, στέλνει τελεσίγραφα και ενώ μετά όλα αυτά έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να ενεργήσει, αναδιπλώνεται και μένει στα ίδια. Με όλα αυτά, είναι φανερό ότι όλοι στην AEK βρίσκονται σε κατάσταση σύγχυσης. Κανείς δεν έχει πάρει τις αποφάσεις του, κανείς δεν έχει ένα σοβαρό προγραμματισμό που να είναι αποφασισμένος να τον τηρήσει με οποιοδήποτε κόστος. O Μπάγεβιτς παραμένει θεατής των εξελίξεων και μέχρι τώρα, δεν δείχνει τη διάθεση να αναλάβει τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η περίπτωση του Ζαγοράκη. Οι διοικούντες την AEK είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι λόγω ηλικίας και υψηλών αποδοχών, ήταν από τους πρώτους που θα έπαιρνε ειδοποίηση για να συζητήσει τη λύση του συμβολαίου του. O ίδιος τα είχε μάθει, είχε ψάξει για ομάδα και είχε βρει προτάσεις από τον ΠΑΟΚ, την Περούτζια και μια αγγλική ομάδα. Με όλα αυτά στα χέρια του, συναντήθηκε το Σάββατο με τον Μπάγεβιτς ο οποίος του είπε ότι τον θέλει, μίλησε την Κυριακή με τον Πέτρο Στάθη ο οποίος του είπε ότι είναι απαραίτητος και αφού έλαβε την υπόσχεση ότι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, η διοίκηση δεν θα χρωστάει σε κανέναν, είπε ότι θα παραμείνει! Τον ίδιο δρόμο τράβηξε και ο Γεωργέας. Εμεινε μετέωρος λίγες μέρες και τελικά υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με την AEK μέχρι το 2006, έναντι περίπου 170 χιλ. ευρώ ετησίως.

Σειρά για να πάρουν αντίστοιχες διαβεβαιώσεις είχαν οι Τσιάρτας, Λάκης και Οκκάς. Ολοι τους έχουν λαμβάνειν πολλά, φωνάζουν περισσότερο από τους άλλους, όμως είναι μεγάλος μπελάς το σπάσιμο ενός «φρέσκου» συμβολαίου σε τέτοιες δύσκολες στιγμές. Αντίθετα, πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Μαλαδένη, ο οποίος έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ και είναι έτοιμος να περάσει την πόρτα της εξόδου.

– Αύριο στις 3 μ.μ. στον Εύοσμο κάνει ποδαρικό η AEK, με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα για το Κύπελλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή