Τελείωσαν τα ψέματα

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το… ανεπίσημο ποδαρικό του Ολυμπιακού για το 2004 έγινε με το αριστερό, καθώς ηττήθηκε στην Κέρκυρα από την ομώνυμη ομάδα με 1-0, σε ένα φιλικό παιχνίδι που είχε εορταστικό χαρακτήρα, καθώς στις κερκίδες βρέθηκαν περίπου 6.000 φίλοι των «ερυθρολεύκων», (κάτοικοι της Κέρκυρας), οι οποίοι δημιούργησαν ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα και αποθέωσαν τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ωστόσο, με την απόδοσή τους προβλημάτισαν και σίγουρα δεν ικανοποίησαν τον Ολεγκ Προτάσοφ. Βεβαίως, έχουν ως δικαιολογία την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ο οποίος ήταν σε άσχημη κατάσταση λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών ευελπιστεί πως ο Ολυμπιακός θα μπει με το δεξί στο επίσημο ποδαρικό της χρονιάς, που θα γίνει στο αυριανό παιχνίδι της φάσης των «16» του κυπέλλου με την Ξάνθη στη Ριζούπολη (ώρα έναρξης 8 μ.μ., απ’ ευθείας μετάδοση από το Super Sport). Αναμφίβολα, ο Ολεγκ Προτάσοφ επιθυμεί οι παίκτες του να κλείσουν από τώρα την υπόθεση πρόκριση στον προημιτελικό γύρο της διοργάνωσης. Και για ταξιδέψουν χωρίς άγχος στη ρεβάνς της Ξάνθης, οφείλουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις.

Ωστόσο, θα απουσιάσει ο αρχηγός της ομάδας, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ο οποίος ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και υπάρχει αισιοδοξία πως θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη. Τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Γρηγόρης Γεωργάτος. H επανεμφάνισή του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα είναι ένα καλό κίνητρο για τους φίλους του Ολυμπιακού προκειμένου να βρεθούν αύριο στις κερκίδες της Ριζούπολης και να παρακολουθήσουν από κοντά ένα από τα αγαπημένα τους παιδιά.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ζιοβάνι, λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες. Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αγωνιστεί, τότε ο Πολωνός, Μάρτσιν Κούζμπα θα είναι ο παρτενέρ του Καστίγιο στην επίθεση των «ερυθρολεύκων». Θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον Κούζμπα απ’ το φθινόπωρο, οπότε και είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο.

Την ίδια ώρα έχει μπει στην τελική ευθεία το θέμα της απόκτησης από τον Ολυμπιακό, δύο παικτών του Πανηλειακού. Πρόκειται για τον αμυντικό μέσο, Ταραλίδη και τον επιθετικό Τσίγκα, για τους οποίους η διοίκηση των πρωταθλητών έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή τους στον πρόεδρο του Πανηλειακού, Σάκη Σταυρόπουλο. Μία πρόταση που αναμένεται να γίνει αποδεκτή και πολύ σύντομα οι δύο παίκτες να ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας του Πειραιά.;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή