KAI… ΑΛΛΑ

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Βόλεϊ: Προκριματικοί Ολυμπιακών Αγώνων: 12.00: Βουλγαρία – Ιταλία (Γ). 14.30: Ρωσία – Πολωνία (Γ), 17.00: Αζερμπαϊτζάν – Γερμανία (Γ), 21.00: Γερμανία – Πολωνία (A), EUROSPORT. Ποδόσφαιρο: 21.30: Ρόμα – Μίλαν, SUPERSPORT. 22.00: Αστον Βίλα – Πόρτσμουθ, SUPERSPORT 2. TETAPTH: Βόλεϊ: Προκριματικοί Ολυμπιακών Αγώνων: 12.00: Ιταλία – Ολλανδία (Γ). 14.30: Πολωνία – Γερμανία (Γ). Ποδόσφαιρο: 15.00: Αγροτικός Αστήρ – AEK, SUPER SPORT. Βόλεϊ: Προκριματικοί Ολυμπιακών Αγώνων: 18.30: Ρωσία – Πολωνία (Γ), EUROSPORT. Ποδόσφαιρο: 20.00: Ολυμπιακός – Skoda Ξάνθη, SUPERSPORT. Βόλεϊ: Προκριματικοί Ολυμπιακών Αγώνων: 21.00: Ολλανδία – Ισπανία (A), EUROSPORT. Ποδόσφαιρο: 22.00: Τσέλσι – Λίβερπουλ, SUΡΕRSΡΟRΤ.

ΤΕΝΙΣ: Τον Ελληνοαυστραλό τενίστα Μαρκ Φιλιππούση (9ος στον κόσμο και πρώτος στην Αυστραλία) επέλεξαν οι αναγνώστες της ομογενειακής εφημερίδας «Νέος Κόσμος» για «το πρόσωπο του 2003». O άσος του τένις ψηφίστηκε, κυρίως, για την πρόκρισή του στον τελικό του Γουίμπλεντον και για τη νίκη που χάρισε στην Αυστραλία στον τελικό του κυπέλλου «Ντέιβις».

ΔΑΝΙΗΛΙΔΟΥ: Με νίκη έκανε ποδαρικό η Λένα Δανιηλίδου στα μεγάλα τουρνουά τένις του 2004. H πρωταθλήτρια του τένις επικράτησε της Κροάτισα, Ελενα Κόστανιτς με 2-0 σετ (6-2, 7-6) και πρόκριθηκε στον β΄ γύρο του τουρνουά 140.000 δολαρίων του Οκλαντ της Νέας Ζηλανδίας. Πρόκειται για το τουρνουά που είχε κατακτήσει πέρυσι, (ήταν το δεύτερο στην επαγγελματική της καριέρα). Φέτος, οι διοργανωτές την έχουν τοποθετήσει στην 3η θέση του ταμπλό. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την Γκαλιάρντι (Ελβετία) ή την Κουκάλοβα (Τσεχία) και με νίκη θα προκριθεί στον προημιτελικό γύρο. H τενίστριά μας μετέχει και στο διπλό παίζοντας μαζί με την Ιταλίδα, Ρίτα Γκράντε.

ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ: O Βασίλης Μαζαράκης απέτυχε να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά τένις 380.000 δολαρίων του Τσενάι (Ινδία). Στο 1ο γύρο του ταμπλό των προκριματικών νίκησε τον Ινδό Κάναν με 6-4. 6-3, αλλά στη συνέχεια ηττήθη από τον Τσέχο, Βάτσεκ (νούμερο 2 στο ταμπλό των προκριματικών) με 4-6, 6-2, 6-1 και αποκλείστηκε.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Συνεχίζεται αύριο το πρωτάθλημα της A1 γυναικών με τη 12η αγωνιστική. Θα παίξουν: 16.30: Αρης Θεσσ. – Αρης Νικαίας 18.00: Αναγέννηση Αρτας – Φιλαθλητικός, M. Αλέξανδρος Γιαννιτσών – ΑΣΕ Ορμή. 20.00: N. Ιωνία – Παναθλητικός.

ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ: Σε τουρνουά επίδειξης στη Δανία παίρνει μέρος αυτές τις ημέρες ο Καλλίνικος Κρεάνγκα. O πρωταθλητής μας κλήθηκε για τη θεαματικότητα που έχει ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται. Στη συνέχεια, θα ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα που θ’ αντιμετωπίσει (13/1), στο Βέλγιο, την αντίστοιχη εθνική ομάδα, διεκδικώντας την παραμονή της στην ανώτατη κατηγορία της ευρωπαϊκής Λίγκας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή