Πολύ δύσκολη η επιστροφή Τσιαμήτα

Πολύ δύσκολη η επιστροφή Τσιαμήτα

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δυσκολότερη από ό,τι αναμενόταν θα είναι η επιστροφή της Βούλας Τσιαμήτα σε αγώνες υψηλού επιπέδου. H παγκόσμια πρωταθλήτρια του άλματος τριπλούν το 1999 προπονείται εντατικά με τον Γκεόργκι Πομάσκι, αλλά βρίσκεται μακριά από τον καλό της εαυτό. Μπορεί να αποτελεί ελπίδα για μια διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, προς το παρόν, όμως, είναι αβέβαιη ακόμα και η συμμετοχή της.

«Δεν είναι σε καλή κατάσταση», μας λέει ο προπονητής της και αποφεύγει να κάνει προβλέψεις εάν θα πάρει μέρος ή όχι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου (5-7/3, Βουδαπέστη). «Είναι νωρίς ακόμα για να πούμε. Θα δούμε», απαντάει λακωνικά. Στο μεταξύ, στη Φινλανδία βρίσκεται ένας άλλος αθλητής του Πομάσκι, ο Κώστας Ζαλαγκίτης. O φιναλίστ του τριπλού στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2001 θα επισκεφθεί γιατρούς προκειμένου να διαπιστώσει την πορεία της αποθεραπείας του.

– Στις 11/1 θα διεξαχθεί, στους δρόμους της Νέας Σμύρνης, ο 48ος αγώνας ανώμαλου δρόμου, ο οποίος είναι αφιερωμένος στη μνήμη του K. Κοτζιά και είναι ενταγμένος στη σειρά «Γύροι των Πόλεων» που έχει θεσπίσει ο ΣΕΓΑΣ.Σπυρ. Σπανεα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή