Οριστικά τον Φεβρουάριο το Κύπελλο

Οριστικά τον Φεβρουάριο το Κύπελλο

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H οριστικοποίηση της ημερομηνίας των εθνικών εκλογών στις 7 Μαρτίου και όχι στις 29 Φεβρουαρίου, όπως ήταν πιθανό, ματαίωσε την αναβολή διεξαγωγής του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ανδρών που έχει προγραμματισθεί για το διάστημα 27-29 Φεβρουαρίου, στη Λαμία. Το μεσημέρι, στη μία, θα γίνει η κλήρωση των ζευγαριών στα φάιναλ φορ Κυπέλλου Ανδρών (Αρης, Απόλλων, Ολυμπιακός, το Περιστέρι) και Γυναικών (Αστέρας Εξαρχείων, ΔΑΣ Ανω Λιοσίων, Θερμαϊκός, Πειραϊκός) που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του ΜΕΤΣ (21-22/2).

B Οι απουσίες των Σακίλ O’ Νιλ και Καρλ Μαλόουν στοίχισαν στους Λέικερς που γνώρισαν την ήττα στη Μινεσότα από τους Τίμπεργουλβς (106-90). H ομάδα του Λος Αντζελες γνώρισε την πέμπτη συνεχόμενη ήττα της στα δέκα τελευταία παιχνίδια της στο NBA και ο προπονητής τους, Φιλ Τζάκσον, δήλωσε ότι στο «σκάκι δεν μπορείς να κερδίσεις ποτέ χωρίς τους πύργους σου». Τα υπόλοιπα αποτελέσματα: Ιντιάνα – Ορλάντο 114-107, Νιου Τζέρσεϊ – Κλίπερς 92-75, Σαν Αντόνιο – Ουάσιγκτον 94-72, Σακραμέντο – Ατλάντα 105-89.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή