Νταμπίζας: Μπορώ ακόμα στην Αγγλία

Νταμπίζας: Μπορώ ακόμα στην Αγγλία

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μερικά πράγματα δεν έρχονται στη ζωή όπως τα θέλουμε… O Νίκος Νταμπίζας θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στη Νιούκαστλ.

Ομως, τον τελευταίο χρόνο είχε… βαρεθεί να αγωνίζεται με τη δεύτερη ομάδα της Νιούκαστλ, καθώς ο τεχνικός των ανθρακωρύχων, Σερ Μπόμπι Ρόμπσον τον είχε εκτός πλάνων.

Ετσι, αναγκάστηκε να πάρει μεταγραφή για τη Λέστερ, προκειμένου να έχει παιχνίδια στα πόδια του εν όψει της μεγαλύτερης πρόκλησης στην καριέρα του: της συμμετοχής με την εθνική ομάδα στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Πορτογαλίας.

«Θέλω μία ευκαιρία για να αποδείξω ότι μπορώ να αγωνίζομαι στην Πρέμιερ Λιγκ», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος στη συνέχεια ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να φύγει από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ»: «Εγώ ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στην Νιούκαστλ, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή από το να φύγω από την ομάδα, καθώς θέλω να αγωνίζομαι στην πρώτη ομάδα. Ηταν απόφαση του Σερ Μπόμπι Ρόμπσον, την οποία εγώ σέβομαι, να με αφήσει να φύγω από την Νιούκαστλ και η Λέστερ μου έδωσε την ευκαιρία την οποία δεν ήθελα να αφήσω. Θέλω να είμαι σε καλό επίπεδο έτσι ώστε να πάρω μέρος στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2004 με την εθνική Ελλάδας».

Ορεξάτος ο Φύσσας

Την ίδια ώρα, ο Τάκης Φύσσας προετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας με τη φανέλα της Μπενφίκα, το οποίο αναμένεται να γίνει την Κυριακή: «Πάντοτε είμαι έτοιμος και στη διάθεση του προπονητή μου. Στις προπονήσεις και στους αγώνες δίνω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου. Αυτό έκανα στην Ελλάδα, την ίδια… συνταγή θα ακολουθήσω και στην Πορτογαλία», υποστήριξε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού.

Ο τεχνικός της Μπενφίκα, Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο λέει σχετικώς: «Μπορεί να παίξει στο επόμενο παιχνίδι με τη Λεϊρία. Δίνει το 100% των δυνατοτήτων του και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αλλωστε, γι’ αυτό το λόγο τον επιλέξαμε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή