«Εκαψε» τη γούνα του ΠΑΟΚ η Καστοριά

«Εκαψε» τη γούνα του ΠΑΟΚ η Καστοριά

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι «μικροί» σήκωσαν κεφάλι χθες και νίκησαν τους μεγάλους στους πρώτους, μεταξύ τους, αγώνες για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδος. H Καστοριά «έκαψε τη γούνα» του ΠΑΟΚ, μέσα στη Τούμπα, νικώντας τον 1-0, ενώ ο Πατραϊκός (B’ εθνική), στην Πάτρα, επεβλήθη με το ίδιο σκορ της Χαλκηδόνας. H Καστοριά, που στο παρελθόν έχει αποκλείσει τον ΠΑΟΚ, απειλεί, πλέον, τον μεγάλο αντίπαλό της μ’ έξωση από την διοργάνωση. Το τέρμα της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής, που της έδωσε τη νίκη επί του 3ου της A’ κατηγορίας, πέτυχε ο Καπετανόπουλος στο 25` με πέναλτι.

Η Καστοριά επικράτησε δίκαια, αφού πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Μόλις 1.500 θεατές βρέθηκαν στο γήπεδο, και στο πρώτο μέρος είδαν τους γηπεδούχους να δημιουργούν μόνο μία ευκαιρία, στο 3′, με τον Φουτσίνι. Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν τους αντιπάλους τους μακριά από την εστία του Συμεωνίδη και στο 25′ έφθασαν στο γκολ. O Βόκολος έκοψε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι χτύπησε εύστοχα ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Καπετανόπουλος. Στη συνέχεια η Καστοριά έχασε ευκαιρίες (30′ με τον Καλαφάτη, 44′ με τον Ευθυμιάδη, 55′ με τον Σουλτανίδη). O ΠΑΟΚ αντέδρασε και είχε ευκαιρίες με τους Γιασεμή (58′), Σαλπιγγίδη (73′) και δοκάρι σε σουτ του Γιασεμή στο 84′.

ΠΑΟΚ: Ατματσίδης, Κούτσης (80` Μπαλοδήμος), Σαλπιγγίδης, Γιασεμή, Βόκολος, Φουτσίνι, Θεοδωρίδης (62` Σπάσιτς), Καρυπίδης, Χασιώτης, Καραδήμος (46` Γιαννιτσανάκης), Χάγκαν.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Συμεωνίδης, Καπετανόπουλος, Νικολάου, Ραντοκάνοφ, Ευθυμιάδης (90` Δέλκος), Παντελιάδης, Καρκαλέσης (87` Τανακτσίδης), Καλαφάτης (80` Μάνος), Σουλτανίδης, Λαζαρίδης, Σέου.

Σπουδαία νίκη πέτυχε και ο Πατραϊκός επί της Χαλκηδόνας. Το τέρμα σημείωσε στο 88′ ο Γραβάνης.

Οι αγώνες ρεβάνς θα γίνουν στις 14 του μηνός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή