Αγχωτική νίκη για την κακή AEK

Αγχωτική νίκη για την κακή AEK

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν και για 55 λεπτά «πρόβαρε» είσοδο με το αριστερό, η AEK έκανε τελικά με το δεξί το ποδαρικό της για το 2004! H νίκη της στον Εύοσμο επί του Αγροτικού Αστέρα με 2-0 της εξασφαλίζει ουσιαστικά την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου, αλλά δεν ήλθε τόσο εύκολα όσο αναμενόταν και όσο δείχνει το τελικό σκορ. Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλοί μέχρι να δεχθούν το γκολ του Πετκόφ στο 55΄, έχασαν ευκαιρίες (32΄ Μπενίσκος, 52΄ Τσάτσος, 53΄ Μπεκιάρης) και ανάγκασαν την AEK να πάρει στα πολύ σοβαρά το παιχνίδι.

Ο Αγροτικός πίεσε για την ισοφάριση, είχε δύο καλές ευκαιρίες στο 72΄ με τον Τσάτσο και στο 73΄ (απέκρουσε ο Κάππος στη γραμμή σε άστοχη έξοδο του Μιχαηλίδη) αλλά η κλάση του Τσιάρτα έφερε το 0-2 στο 92΄, με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ. Οι Γεωργέας, Κωνσταντινίδης δεν έπαιξαν γιατί κανείς δεν σκέφθηκε να τους βγάλει νέο δελτίο μετά την ανανέωση των συμβολαίων τους!

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσικμίσογλου, Μπάρμπας, Νάιντος, Κοσμίδης, Παπαγιαννόπουλος (56΄ Τελλιάδης), Καλλιάκης (70΄ Στεφανίδης), Σαμολαδάς (64΄ Χαντούρης), Τσάτσος, Βελώνης, Μπεκιάρης, Μπενίσκος.

ΑΕΚ: Μιχαηλίδης, Κωστένογλου, Μόρας, Πετκόφ, Ζαγοράκης, Τσιάρτας, Κασάπης (53΄ Κρέικ), Κατσουράνης, Κάππος, Λυμπερόπουλος (63΄ Οκκάς), Ναλιτζής (86΄ Τόσκας).

– Την Τρίτη συζητείται η προσφυγή του Βασίλη Λάκη. O διεθνής μέσος και ο Τσιάρτας επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν στην πρόταση του κ. Στάθη, να πάρουν τώρα ένα μικρό μέρος των οφειλομένων και το υπόλοιπο μέχρι τις 30 Ιουνίου. Ανάλογη πρόταση θα γίνει σήμερα και στον Οκκά. Αντίθετα, ο Μαλαδένης πήρε 15νθήμερη άδεια για να βρει ομάδα και μιλάει με τον ΠΑΟΚ.

– Δεν θέλει ο Ακράτητος να παραχωρήσει ξανά το γήπεδό του στην AEK μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και, με έγγραφό του στην ΕΠΑΕ, ζητεί να ορίσει άλλο γήπεδο για τον αγώνα της AEK με το Αιγάλεω.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή