ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: 12.00: Βόλεϊ: Προκριματικοί Ολυμπιακών Αγώνων: Γυναίκες: Γερμανία – Ρωσία, 14.00: Δίαθλο: παγκόσμιο κύπελλο σπριντ γυναικών, 16.30: Βόλεϊ (Γ): Πολωνία – Αζερμπαϊτζάν, 21.00: Βόλεϊ: Ανδρες: Γερμανία – Ρωσία, Εurosport.

ΣΤΙΒΟΣ: Από τη Ναζάροβα στη… Ναζάροβα. Ενα ρεκόρ που κρατούσε από το 1988 κατέρριψε η Ρωσίδα, Νατάλια Ναζάροβα. Σε μίτινγκ κλειστού στίβου στη Μόσχα έτρεξε τα 500 μ. σε 1.07.36 εκατοστά και βελτίωσε την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών που κατείχε η συμπατριώτισσά της, Ολγκα Ναζάροβα με 1.07.67. Πρόκειται για εκπληκτική σύμπτωση στα επώνυμα, αφού οι δύο αθλήτριες δεν έχουν συγγένεια.

ΟΦΗ: Με τα χρώματα της κρητικής ομάδας θα αγωνίζεται ο Αλεξάντερ Τόμας. O Βούλγαρος ποδοσφαιρστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δυόμισι χρόνων (1+1,5)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Στη διάθεση του προπονητή της ομάδας είναι από χθες ο Νίκος Ιορδανίδης. O 23χρονος Σερραίος επιθετικός, πρώην παίκτης του ΟΦΗ και του Ακράτητου, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους.

ΠΡΟΣΦΥΓΗ: Οι ποδοσφαιριστές του Αρη, Παναγιώτης Κατσιαρός και Νίκος Παπαδόπουλος κατέθεσαν προσφυγή κατά της ΠΑΕ, στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΑΕ, ζητώντας λύση του συμβολαίου τους, λόγω οικονομικών οφειλών ύψους 146.000 ευρώ και 145.000 ευρώ αντίστοιχα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Τον 20χρονο μέσο, διεθνή με την εθνική ελπίδων, Φανούρη Γουνδουλάκη απέκτησε ο Πανιώνιος. O ποδοσφαιριστής, που αγωνιζόταν στην Καλαμάτα, υπέγραψε χθες συμβόλαιο συνεργασίας. Θέμα ημερών θεωρείται η απόκτηση του 28χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Μαρσέλο Κιντέρος.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μέτρα για την ανάκαμψη της ομάδας αποφάσισε να πάρει ο Φρανκ Ράικαρντ. O προπονητής απαγόρευσε στους παίκτες του τα… νυχτοπερπατήματα. Οι ποινές για τους ξενύχτηδες θα είναι βαριές.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Στη Μαγιόρκα επέστρεψε ο Τζορζ Φίνιντι. Στα 32 του, ο διεθνής Νιγηριανός υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της περιόδου με τον ισπανικό σύλλογο. Με τον Νιγηριανό στο ρόστερ οι ξένοι (εκτός E. E.) παίκτες της Μαγιόρκα γίνονται πέντε κι αυτό σήμαινε αυτομάτως την αποδέσμευση του Γ. Στάνκοβιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή