ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

TO EIXAME επισημάνει από την πρώτη στιγμή, που ο κ. Λιάνης αποφάσισε την απαγόρευση της μετακίνησης οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδος, πως θα υπάρξουν αντιδράσεις.

ΚΑΙ όχι μόνο από τους «μεγάλους», αλλά και από τους μικρούς, που καταλαβαίνουν ότι το μέτρο αυτό θα τους στερήσει αρκετές χιλιάδες ευρώ, αφού θα χάσουν τους οπαδούς των «μεγάλων» όταν θα τους φιλοξενήσουν στην έδρα τους.

ΗΔΗ κάποιες διοικήσεις δήλωσαν ότι θα δώσουν εισιτήρια στις αντίπαλες ομάδες, ενώ κάποιες άλλες άρχισαν ήδη να πιέζουν προς… κάθε κατεύθυνση, ώστε να βρεθεί λύση.

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ, που υπέγραψε χθες την απόφαση της απαγόρευσης, σίγουρα θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση αν, για κάποιον αγώνα, η αστυνομία δώσει το… πράσινο φως.

ΔΙΟΤΙ, στην εξαγγελία του είχε δεσμευτεί, ότι αν η αστυνομία εισηγηθεί ότι μπορεί να διαφυλάξει την τάξη, τότε αίρεται και η απαγόρευση.

ΚΑΙ όλοι ενθυμούμαστε πως η αστυνομία έχει αποτρέψει τα επεισόδια, κάθε φορά που το είχε… εγγυηθεί.

Η BIA δεν αντιμετωπίζεται με αποκλεισμό των οπαδών από τις εξέδρες. Αυτή είναι η εύκολη λύση και θα ήταν ακόμα πιο σίγουρη η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, αν γίνονταν τα παιχνίδια… κεκλεισμένων των θυρών.

Η BIA θα εξαλειφθεί, αν οι ομάδες πεισθούν ότι δεν πρέπει να μοιράζουν τα εισιτήρια στους οπαδούς – αλήτες, αν η αστυνομία είναι αμείλικτη στη διασφάλιση της τάξης, αν οι ποινές στις ομάδες είναι ουσιώδεις και όχι… χάδια, και αν οι ΠΑΕ πεισθούν για το πραγματικό τους συμφέρον.

ΠΟΛΛΑ «αν» θα παρατηρήσετε. Ομως σε μία δημοκρατία δεν υπάρχουν «μονόδρομοι», όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο κ. Λιάνης, αλλά πολιτική βούληση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή