Αντίθετος και ο Ολυμπιακός

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν από μήνες, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζητούσε να απαγορευθεί η μετακίνηση των οπαδών των φιλοξενουμένων, με αφορμή το ντέρμπι του πρώτου γύρου με τον Παναθηναϊκού. Τώρα, όμως, εμφανίζεται αντίθετη στην απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Λιάνη, για μη διάθεση εισιτηρίων στη φιλοξενούμενη ομάδα. Μία απόφαση που υλοποιήθηκε χθες, όταν ο Ολυμπιακός παρέλαβε και τα 13.700 εισιτήρια που τυπώθηκαν για το κυριακάτικο ντέρμπι της Ριζούπολης με τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μόραλης, εξέφρασε τις επιφυλάξεις της πειραϊκής εταιρείας: «Είναι θέμα χρόνου να δούμε αν το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι έτοιμο να δεχθεί εξέδρες με τους φιλάθλους να είναι ανάμεικτοι, γιατί κανείς δεν μπορεί να ελέγξει τους οπαδούς να μην πάρουν εισιτήρια, ιδιαίτερα σε αγώνες που θα υπάρχουν, όπως αυτόν της ερχόμενης αγωνιστικής με τον Ακράτητο. Τα γήπεδά μας είναι φτιαγμένα ώστε να δεχθούν οργανωμένη μετακίνηση. Δεν νομίζω ότι το μέτρο της μη διάθεσης εισιτηρίων στους φιλοξενούμενους θα βοηθήσει στην καταπολέμηση της βίας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή