Πρώτη αντίδραση από Πανιώνιο

Πρώτη αντίδραση από Πανιώνιο

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί η Πολιτεία να έκανε πράξη αυτό που είχε προαναγγείλει ο κ. Λιάνης και να απαγόρευσε με υπουργική απόφαση τη μετακίνηση των οργανωμένων οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας στους αγώνες του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, ωστόσο οι Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες αντιδρούν έντονα στο μέτρο αυτό, το οποίο ούτε λίγο, ούτε πολύ το θεωρούν αντισυνταγματικό!

Απ’ το υφυπουργείο Αθλητισμού διευκρινίστηκε πως υπεγράφη η απόφαση αυτή μετά την κατηγορηματική εισήγηση της Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ, που επικαλέστηκαν άκρως σοβαρούς λόγους τήρησης της δημόσιας τάξης. Ομως η μία ομάδα μετά την άλλη δημοσιοποιούν την αντίθεσή τους. «H ελεύθερη μετακίνηση πολιτών και η διάθεση εισιτηρίων προστατεύονται συνταγματικά», τονίστηκε σε χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος και παράλληλα γνωστοποιήθηκε πως «οι φίλαθλοι των ομάδων που θα φιλοξενηθούν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, θα μπορούν να παρακολουθήσουν την ομάδα τους από τις Θύρες 1 και 9 και θα προμηθεύονται εισιτήρια από τα εκδoτήρια του γηπέδου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή